Mange mænd træner styrketræning, hvilket er super godt. Der findes dog også andre træningsformer, som giver et stort udbytte. Hvis du ønsker at tabe vægt, er løb en god idé, og du slipper for at gå på den store slankekur. Her vil der dog blive fokuseret på andre sportsgrene, som matcher den moderne mand. Løb og styrketræning er godt, men den moderne mand må gerne tænke mere kreativt og kaste sig ud i andre sportsgrene. 

Mand strækker ud

Træn Les Mills i SATS

Fitnesscentre byder på flere forskellige slags hold, og det kan være svært at finde rundt i dem alle. Derfor kommer der her et bud på hold, som er sjove og giver et stort udbytte. Les Mills er et koncept med flere forskellige træningsformer som fx bodyattack, bodypump og bodycombat. Disse træningsformer er en blanding af konditionstræning, aerobic, kampsport og styrketræning. Du kan vælge holdene efter, hvad der matcher dine ønsker bedst. Mulighederne er mange, og Les Mills programmerne skifter hver tredje måned, så du har mulighed for at lære programmerne udenad. Holdene kræver, at du er i god form, så hvis du ønsker at træne dig selv op inden, kan du købe et løbebånd til hjemmet, og træne når du vil. 

Find et hyggeligt yogacenter 

Yoga er det nye, og den moderene mand må gerne være i kontakt med sin indre ro. Find et hyggeligt yogacenter, hvor atmosfæren er god. Yoga gør mange gode ting for kroppen, og det er vigtigt at strække sin krop ud efter træning. Derudover er det også godt at slippe sine tanker, og komme ind i den spirituelle verden, hvor der er fred og ro. Yoga kan både dyrkes i lokaler med normal temperatur, men det er også en mulighed at dyrke hot yoga. Begge ting kan anbefales, og det er blot om at komme i gang. 

Træning i svømmehal

Svøm i svømmehallen

Hvem vil ikke kunne svømme perfekt crawl? Svømning er en træningsform, der belaster kroppen mindre end træningsformer som fx styrketræning og løb. Derudover træner du hele kroppen, når du svømmer, og det er også godt at kunne svømme ordenligt, hvis uheldet skulle være ude. Der tilbydes flere svømmehold i de forskellige svømmehaller, men det er selvfølgelig også en mulighed at træne på egen hånd. Dog er det smart, at man får den rigtige teknik, og derfor anbefales det helt klart at få en svømmetræner til at vejlede én. Når du er færdig med at svømme, kan du gå i en varm sauna og slappe af. Dette er den perfekte måde at afslutte et træningspas på.