Er du for nylig blevet inviteret til en herremiddag med nogle af dine gode venner, hvor I skal drikke øl, spise god mad, høre musik og grine med hinanden? Det er så hyggeligt at mødes med gamle, nære bekendtskaber og nyde deres selskab en hel aften. Glæder du dig til middagen, men er samtidig i tvivl om, hvad du skal tage på, når du tager derhen? Så læs med for 3 gode ideer til dit outfit.

 

Det stilrene, elegante jakkesæt

En mulighed for et sæt tøj, du kan vælge at gå med, er jakkesættet. Det er klassisk og tidløst at iføre sig et jakkesæt, og så passer det godt til mange, forskellige begivenheder. For at pifte det yderligere op kan du vælge at gå med vest til jakkesæt. Jakkesæt og vest dertil findes i mange forskellige mønstre og farver, så du kan vælge den stil, der passer bedst til dig.

 

Når du vælger et jakkesæt med vest, bør du overveje komfort, så du får købt en påklædning, der både er smart og behagelig at have på.

 

Sammen med jakkesættet giver det mening at se, om du kan finde et par flotte laksko eller loafers.

 

Et mere casual udtryk

Hvis du føler at den begivenhed, du skal deltage i, i højere grad kalder på noget mere afslappet, findes der også masser af gode ideer til, hvad du kan købe af tøj. En mulighed er at købe et par løse bukser, eventuelt i hør hvis arrangementet er indendørs. Til at have udover kan du anskaffe dig en oversize skjorte, enten kortærmet eller langærmet afhængig af din stil.

 

Hvis det er den stil, du beslutter dig for at gå med, bør du vælge fodtøj, som matcher. Det kan være et par fede sneakers, som matcher resten af dit outfit. Efterhånden som det er begyndt at blive godt koldt er det fornuftigt at vælge fodtøj, som passer til vejrforholdene.

 

Det helt basic

Måske føler du ikke rigtig for at gøre noget særligt ud af din påklædning? Det kan også være, at du ved, at resten af selskabet heller ikke tænker over, hvordan de kommer påklædt. I det tilfælde kan du blot hoppe i et par jeans og en fed t-shirt, med eller uden print – det kommer an på din præference.

 

Ligegyldigt hvilket outfit du vælger, gælder det, at du skal føle dig komfortabel og godt tilpas i det.