Du ved, du skærer tænder om natten, hvis du ofte vågner med hovedpine. Når man skærer tænder i søvne, kan det også give andre skavanker som ømme muskler og lede samt en generel dårlig søvn. Derved vågner du ikke frisk og veludhvilet op, når morgendagen byder velkommen. Hvis du gerne vil komme nogle af dine søvnproblemer til livs, bør du overveje at anvende en bideskinne. 

Bideskinner er effektive 

Flere personer har stor glæde af at sove med en bideskinne. Søvnen bliver bedre og mere sammenhængene, og musklerne i kæben og nakken tager ikke skade. Dette kan være en konsekvens, hvis man udelader en bideskinne om natten, hvis man skærer tænder. Tænderne kan også tage skade, fordi man sliber tændernes belægning af med tiden. Herved kan man opnå store tandskader og flere tandlægebesøg. Køb de bedste bideskinner på denne side

Tilpasning af bideskinner 

Hvis man vil have en bideskinne, kan man sagtens få sådan en igennem tandlægen. Hos tandlægen koster disse skinner ofte et sted mellem 3-5000 kroner. Det er en dyr post i budgettet. Endvidere tager det længere tid at få den tilpasset til netop dine tænder. Hvis du derimod køber en online, kan du selv tilpasse den til dig ved at koge den i varmt vand, inden du tager den i munden. Derved opnår du dit eget tandaftryk og sparer en masse tid og penge ved ikke at besøge tandlægen så ofte. Prøv også en snorkeskinne – læs mere om hvorfor nedenfor. 

Hvis du er typen, der snorker, bør du prøve en snorkeskinne 

En snorkeskinne kan aflaste din snorken, hvilket giver en bedre søvn til dig og din partner. Den virker på en god og effektiv måde. En snorkeskinne bliver placeret i munden og hjælper med at åbne op for det bløde væv i svælget. Det gør, at du har nemmere ved at trække vejret om natten. Din søvn bliver ofte bedre og mere sammenhængene. De fleste søvnapnø-patienter bør derfor anvende en snorkeskinne.

Ligesom det er med bideskinner, kan en snorkeskinne også købes igennem tandlægen. Men for at undgå for mange tandlægebesøg og dyre regninger, bør du købe den online. 

Bideskinne og snorkeskinne er for alle 

Det er både mænd og kvinder, der snorker eller skærer tænder om natten. Så uanset hvem af jer der snorker mest og højest, eller skærer mest tænder, så kan det være en fordel at få hver sin skinne.