Det kan godt være vi befinder os i en krise, og det kan godt være det kan føles risikabelt at vælge at skifte job, men helt ærligt – hvis du er træt af dit arbejde, og længe har ønsket dig noget andet, er det så bedre at blive i en situation du grundlæggende er utilfreds med, og vil fortsætte med at være utilfreds med?

Selv under en krise bliver der besat over 700.000 jobs om året i Danmark, det er naturligvis lavere end når der er højkonjunktur hvor 900.000 stillinger besættes, men med op til 2.000 jobs der besættes hver dag året rundt, så er der også plads til dig.

Det første du skal gøre, er at finde ud af hvad du kan, og det lyder nemt, men kan være en omfattende proces, for du kan meget mere end du selv tror, og tænk på alle de uformelle kompetencer du besidder.

Det næste du skal gøre, er at finde ud af hvad du vil og kan få succes med, og hvad sådan en stilling indebærer af løn og jobmuligheder, er der noget at søge inden for det felt.

Men der er ingen grund til at gøre det så hårdt for dig selv som muligt, lad jobmulighederne kommer til dig, i stedet for at sætte gang i en endeløs række af ansøgninger.

Mand ved computer

Vælg en professionel partner, der gør arbejdet for dig

Uanset om du driver forretning selv, eller måske burde gøre det, eller du er lønmodtager og er på jagt efter noget nyt at rive i, så kan du vælge at gøre brug af specialister til at gøre det hårde arbejde for dig, så du kan læne dig tilbage og få lige præcis det du ønsker.

Hvis du for eksempel selv er specialist inden for IT, så kan du drage nytte af headhunting IT København, hvor du som kandidat får adgang til et stort udbud af spændende stillinger der ligger inden for netop dit specialefelt.

Lad det du kan og dit CV gøre arbejdet for dig, føre dig til nye højder, og lad arbejdsgiverne række ud efter det du kan.

Med en partner til at hjælpe dig i arbejde, så opnår du hurtigere at finde den virksomhed der passer dig bedst både professionelt og personligt, det gælder om at afstemme både ansøgers og virksomhedens forventninger til et kommende samarbejde.

Fordelen i den foreliggende situation, er at der ikke er så mange andre ansøgere som der plejer at være, for ja der sidder mange der ikke tør skifte arbejde som tingene er nu, men det er også det der giver dig bedre plads, så udnyt situationen til at forbedre din situation på arbejdsmarkedet, ved hjælp af andres hårde arbejde.

Arbejde ved computer