Er hverdagen begyndt at gå lidt for meget i arbejde, indkøb og bleer? Så kan en date-aften med kæresten være med til at spice tingene lidt mere op igen! Læs med her og find ud af, hvordan du kan få en hyggelig date-aften med kæresten.

 

Spice up for romantikken i rummet

Uanset om du er eller ikke er den store romantiker, så skal der fyres op for romantikken for en god date-night. Planlæg noget knap så hverdagsagtigt aftensmad (bøf eller fisk er en sikker vinder hver eneste gang) og åbn en flaske vin til. Smid gerne dit fineste forklæde på imens! Sørg også for at tænde nogle stearinlys og sæt noget romantisk musik på. Jo mere der fyres op for romantikken, jo hyggeligere og mere date-agtig bliver aftenen – dette kan der især være brug for, hvis hverdagen har været knap så præget af stunder som disse på det seneste. Hvis I har en brændeovn eller en gaspejs, så få endelig også fyret op for denne. Det er den ultimative hygge at krølle sammen på sofaen foran pejsen, drikke noget vin og se en god film eller bare nusse en masse, mens man snakker. Hvis I ikke har en pejs derhjemme, kan det helt sikkert være en god idé at investere i sådan en. Udover at være god til date-aftener, så er den mindst lige så god til en almindelig aften, når I bare skal slappe af efter en lang dag og nyde hinandens selskab. En gaspejs er lidt mere moderne og med tilhørende fjernbetjening, så I kan “ændre” ilden og dens måde at flamme på. Hvis du er interesseret i at købe en gaspejs, kan du finde en masse forskellige inde på https://philippejse.dk/gaspejs/. Her er der en masse at vælge imellem, så det er bare med at finde en, der passer bedst til jeres behov. Hvis I har brug for hjælp med at finde den rigtige, kan I skrive til dem via websitet i deres kontaktformular.

 

Er I mere til vildere oplevelser?

Måske er I et par som ikke vil sidde derhjemme og hygge, når I skal have date-aften. For så kan det være I også skal tage ud og spise på en fin restaurant i stedet. Her kan det være fedt at prøve noget andet, end det I plejer, eksempelvis en lidt dyrere menu med otte retter og tilhørende vin. For at prøve noget helt andet kunne I også forsøge jer med at leje en privat kok, som vil lave en ekstraordinær og lækker aftensmad til jer. Dette kan selvfølgelig godt være lidt til den dyre ende, men hvis I ikke er bange for at forkæle jer selv og prøve noget helt nyt, så kan dette være noget for jer!

 

Der er mange muligheder til en date-aften, men i sidste ende er det dig, der kender din kæreste bedst – hvad tror du hun kunne have lyst til? Det ved du helt sikkert bedst. Pøj pøj med date-aften og rigtig god fornøjelse!