Intet hjem er komplet uden en garage. Garagern er nok et af rummets mest praktiske steder, især fordi det kan blive til lige, hvad du mangler. Nogle bruger garagen til at opbevare ting, andre bruger det som værksted, og nogle bruger det til at udstille deres flotte biler. Men det kan tit være svært at tænke på garagen som et vigtigt rum, som fortjener at blive indrettet og renoveret.

Lav et rum som kan meget

Hvis du gerne vil lave den perfekte garage, så er det vigtigt at tænke praktisk. Det er essentielt at tænke på opbevaring, men også rigeligt med gulvplads. Du skal også være opmærksom på at have godt lys. Der er intet som kan se mere skummelt ud end en mørk garage – uanset hvordan du ellers vælger at indrette. Godt lys er også vigtigt, hvis du har tænkt dig at bruge garagen som værksted. Når du kan se godt, bliver de ting, som du enten fikser eller laver, som regel også bedre.

Du skal også huske at indrette din garage med ting, som siger dig noget. En sofa lyder måske voldsomt, men til tider kan det være rart at have noget behageligt at sidde på, når du arbejder hårdt i lang tid. Billeder kan også være godt til at pifte stedet lidt op, det kan for eksempel være af smukke kvinder eller de biler, som du går og drømmer allermest om.

Du kan også anvende en hel væg som billede. Hvis du nyder at tage på Road trip kan et fototapet med et verdenskort være oplagt. Du kan endda bruge verdenskortet til at holde styr på alle de steder, som du har været. Du kan finde fototapet med verdenskort. Du kan også tænke på rummet som værende noget helt andet end et sted til biler. Mange bruger også deres garager som musikrum eller træningsrum. Hvis du vælger at lave dit eget musikrum i garagen, kan du med fordel lysisolere rummet, så du ikke forstyrrer andre, når du øver.

verden

Fyld din garage med fremtiden

Et af hovedelementerne i en garage er selvfølgelig bilen, derfor er det også vigtigt at tænke på, hvilken bil du har stående. De fleste dansker i dag bruger biler som skal bruge fossilt brændstof – men som vi alle efterhånden ved, er det ikke vejen frem. Flere og flere begynder at vende blikket imod elbilen – og med god grund. El-biler kører på el, el som du faktisk kan få direkte fra stikkontakten – så længe du altså har en lader.

Hvis man kører i en elbil, finder man hurtigt følelsen af at gøre noget godt for miljøet – og sin pengepung. Selvom det kan være dyrt at skifte til elbil, bliver pengene hurtigt indtjent igen, fordi at du ikke skal købe benzin. Du skal blot tænke på at finde den rigtige lader til elbiler – som dem her. Du kan i hvert fald hurtigt imponere med både indretning af din garage og dit valg af bil – hvis du blot kommer lidt arbejde ind i det.