Alle mænd drømmer om et sted, hvor der er plads til alt, der kan kategoriseres som maskulint. Du fortjener at have et sted, som kun er dit eget, et sted hvor din kone eller kæreste ikke pynter op med blomst og kunst, som du alligevel ikke forstår. Når du har gutterne over for at se fodbold, vil de ønske, at de havde en mandehule så fed som din. Men hvordan bygger du en mandehule?

To fadøl skåler

Vær ikke bange for at overdrive 

Når man bygger en mandehule, er mottoet – Go big or go home. Folk som går ind i din ultimative mandehule, skal slet ikke være i tvivl om, hvad det er, som de er gået ind til. Her er ikke plads til sofaer i lyse farver, som du ikke må sidde i med en drink – Nej, det her er stedet hvor lædersofaer er vejen frem. Du skal tænke praktisk, en lædersofa bliver kun pænere jo mere patina den har – hvilket betyder at en lille plet eller to kun giver mere personlighed. 

Du skal ikke købe et dyrt sofabord, hvor du konstant stresser over om, hvorvidt dine kammerater husker at bruge de bordskånere, som du lige så fint har på display på et pyntefad. Det her skal være et sted, hvor i mænd endelig kan få en pause fra hverdagens renlighed. Fyld væggene med indrammede fodboldtrøjer og holdopsætninger. Gå all in og tag på auktion, her kan du være heldig at finde de fedeste retro arkadespil, som virkelig vil være prikken over i’et i din hule. 

Selvfølgelig skal du også have et poolbord. Intet siger mandehygge som at give sine bedste venner en omgang tæsk i billiard. Et bordtennisbord er også oplagt, og er desuden perfekt til beer pong – og ingen fredag aften er komplet uden et godt spil beer pong. Du skal selvfølgelig heller ikke glemme tv’et med spillekonsoller og en hjemmebar – hvis du vil gå all in, så skal du installere et fadølsanlæg. 

bordfodbold

Hvorfor skal du have en mandehule?

Du skal gøre din mandehule til et paradis. Det skal helst være et sted, hvor du kan finde ly fra den pressede hverdag – så lad for Guds skyld vær med at kombinere dit kontor med din mandehule. Mandehulen er et sted for dig – og kun for dig. Du bruger hver dag på at gøre dem omkring dig glade, især din kæreste, så du fortjener at få noget tid for dig selv. 

Din kæreste tager alligevel altid til brunch med veninderne eller på spaophold, så hvorfor må du ikke få noget, som er godt for dig? Desuden har dine venner det nok på samme måde, så vær en guttermand og lav dem et tilflugtssted fra hverdagen – I fortjener det. 

Hvordan får du råd til en mandehule?

En mandehule lyder som et dyrt projekt, og det kan det også hurtigt blive. Du skal være kreativ når det kommer til at lave økonomiske løsninger. Du behøver ikke at få professionelle til at speciallave møbler til baren – find din indre handyman frem og gør det selv, chancerne er at du vil blive endnu mere stolt. Undervurder ikke loppemarkeder, tit kan du finde fantastiske ting til ingen penge. 

Du har sikkert en kælder, som ikke rigtig bliver brugt til noget udover vaskerum, så spice det lidt op med en minibar og tv, og dæk maskinerne væk bag et gardin. Synes du alligevel, at budgettet er for stramt, så prøv at tage et kviklån. Der findes mange gode hjemmesider der tilbyder kvivklån, som fx kviklanet.dk. Saml dine venner og byg den mandehule, I vil ikke fortryde at kunne tilbringe hver kamp sammen omkring et poolbord med en fadbamse i hånden.