Dette indhold er sponsoreret

For mange vil der være tidspunkter i livet, hvor et lån kan være nødvendigt, hvis man for eksempel skal købe bolig, bil eller skal ud i andre store investeringer. Det er meget normalt at låne penge, og det er samtidig også blevet nemmere at låne penge billigt end for bare fem år siden. Du kan i princippet låne hos stort set alle banker, og det er derfor vigtigt, at du undersøger lånemarkedet godt, før du vælger dit endelige lån. Dertil kommer, at der er væsentlige elementer, som du bør overveje, før du skal have finansieret et lån, ligesom du skal have undersøgt, hvor du kan låne billigt. Lån penge hos en af de mange onlinebanker, der kan tilbyde skarpe priser på lån eller sammenlign deres tilbud med murstensbankernes priser. De tilbyder konkurrencedygtige renter på lånemarkedet ved blandt andet ikke at have udgifter til fysiske filialer og specialisere sig i forbrugslån i stedet for at have en lang række låneprodukter på hylderne, som murstensbankerne. Hos LendMe, der er Danmarks førende formidler af lån, får du overblik over både online og traditionelle banker, og du har mulighed for at sammenligne og søge efter den billigste løsning.

Dette skal du overveje før du låner

Før du låner penge, bør du undersøge din økonomi og lægge et budget, samt få et overblik over, hvor mange penge du har behov for at låne. Derefter skal du sætte dig ind i et låns omkostninger, som indebærer ÅOP, årlige omkostninger i procent, og eventuelle gebyrer. Under ÅOP indgår renten for dit lån, og jo lavere renten er, jo billigere kan dit lån blive. Lån gerne penge hos online banker, men sammenlign dem først ved for eksempel LendMe, der giver dig svar fra 15 banker, som blandt andet Nordea, Spar Nord og Santander. De samarbejder med rigtig mange banker og kan derfor hurtigt indhente nye tilbud.

Lån penge nemt

Det er meget nemt at låne penge online, da du med en sammenligningstjeneste kan få forskellige personlige tilbud på et lån. Alt du behøver, er at oprette en ansøgning, hvor du informerer om din økonomi, som banker bruger til at vurdere, hvilke tilbud de kan give dig. På den måde kan bankerne nemt vurdere, om du kan få hjælp til et lån hos dem eller ej. Når du har lavet din ansøgning, vil den blive sendt til de banker, som sammenligningstjenesten samarbejder med. Med en ansøgning kan du effektivt og hurtigt få svar fra flere banker med tilbud, som du herefter kan vælge imellem. På den måde undgår du at skulle søge hos en bank ad gangen, hvilket er en meget tidskrævende proces.

Spar flere penge

Udover, at det er smartere for dig at undersøge dine muligheder online, er der også andre løsninger, hvor du kan spare penge på dine lån. Det kan du for eksempel gøre med et samlelån, hvor du har mulighed for at samle alle dine lån, dine renter og heraf lånets ÅOP. Det er nemlig bedre for dig at have én ÅOP frem for eksempelvis tre, når du samler dine tre lån under ét. Besparelsen på dine lån kan hjælpe til at have mere luft i budgettet, men du kan også bruge den til at indbetale mere på dit lån og dermed blive hurtigere gældfri.