Julen er en skøn tid, hvor der virkelig er fokus på hygge, samvær og små overraskelser i hverdagen. Det kan være svært ikke at falde i de mange traditioner, og det er også noget af det, der er med til at gøre julen hyggelig. Det kan være, at du skal starte din egen tradition sammen med din kæreste og give ham en julekalender i år. Men det kan være svært at finde ud af, hvad man skal putte i sådan en kalender, når det i forvejen er svært at finde på gaveideer til ham. Det kan du heldigvis få noget inspiration til i denne artikel.

gaver, jul, saks, indpakning

Strømper er altid et hit

Det er næsten en hel joke, at man giver strømper som gaver til mænd. Men der er faktisk også rigtig mange mænd, der er vilde med at få strømper. Det gør jo ikke noget, at give dem noget, som de faktisk gerne vil have, selvom du måske synes, at det virker lidt kedeligt. Men det kan være, at du i stedet for at give din kæreste strømper i en større gave, skal give dem i en pakkekalender, hvor man typisk giver nogle mindre gaver, fordi der er flere af dem. Hvis du mangler mere inspiration til, hvad du kan give din kæreste i pakkekalender, så se mere her.

Gode øl

Hvis der er noget, som der også er rigtig mange mænd, der er glade for, så er det øl. Det kan være, at du også selv har en mand, der er vild med at slukke tørsten med en øl. I så fald kan det være, at du skal finde en god øl at give ham i pakkekalender. Det er også noget, man altid kan bruge.

par, kærester, glæde, kærlighed

Et andet sikkert hit: underbukser

Udover at give strømper til mænd, er der også stor tradition for, at man giver dem underbukser. Det er også noget, der kan virke kedeligt, men det er igen noget, som rigtig mange mænd bliver glade for at få, og så bliver det jo helt automatisk en god gave. Du kan altid købe nogle underbukser, der er lidt sjovere, hvor der f.eks. er noget logo med jul eller lignende.