Kvinder lider ofte under den stereotyp, at de elsker aftener i selskab med deres veninder, hvor de bare får mulighed for at snakke løs, drikke vin og måske se en hyggelig kærlighedsforhold. Uafhængigt at sandhedsværdien i sådan en stereotyp er det dog utvivlsomt rigtigt, at mænd er væsentligt dårligere til at få kvalitetstid sammen med deres mandevenner. Det bliver som oftest noget med en masse øl og fodbold på skærmen, men hvad gør man så, hvis man ikke bryder sig synderligt om fodbold?

Fodbold eller ej?

Tag initiativ

Det oplagte svar er naturligvis, at man bare findes sig en gruppe venner med lignende interesser og arrangerer en hyggelig aften derefter. Det kan dog være sværere end som så. Det smarte ved fodbold er nemlig, at det kommer med jævne intervaller og derfor altid giver en god mulighed for at spørge gutterne, om man ikke skal arrangere en aften. Med mange andre interesser, kan det nemt vise sig at være noget mere omstændigt. Det betyder, for mange, også, at det bliver væsentligt mere nervepirrende at spørge selv gode venner. Vær dog sikker på, at dine gode venner vil elske dig for at tage initiativ til en hyggelig aften. Har du gode venner, vil det desuden aldrig være dig, der skal trække hele læsset, selvom du arrangerer aftenen.

Mad

Inspiration til en god aften

Men hvad skal I så lave? Som nævnt ovenfor handler det enormt meget om jeres fælles interesser. For nogle er det mere end nok at sidde over en øl og snakke om alt fra teoretisk fysik til fælles bekendte. Særligt mange mænd har dog brug for parallel blikretning, altså at lave et eller andet, mens de snakker. Er i for eksempel sportsinteresserede, kunne I tage en kamp, og hvis i elsker mad, er det naturligvis bare med at komme ud i køkkenet. Alternativt kan man også få sig en fælles oplevelse ved at se en film eller en serie sammen. I disse moderne tider, hvor man kan streame alt muligt, er det nemlig blevet nemmere end nogensinde før at finde en film eller serie, som alle vil kunne lide.

En film kræver ikke så meget omtanke, den varer trodsalt sjældent over et par timer. Vælger i imidlertid at se en serie sammen, vil det som oftest være en forpligtigelse over flere aftener. Derfor er det også så meget desto vigtigere, at det er noget, I alle interesserer jer for. Er I for eksempel alle fantsynørder eller har i omtrent samme humor. Den slags kan hjælpe jer på vej mod den perfekte serie at mødes omkring, som I også vil elske at snakke om i ugerne efter. Det er trodsalt for fællesskabet i mødes.