Der er ikke nogle som bryder sig om skadedyr. Uanset om man er mand eller kvinde. For kvinderne er det typisk den ulækre tanke ved at der er kryb i hjemmet som går dem på – og forståeligt. For det er ikke lækkert at tænke på der er dyr, som ikke burde være der i ens hjem. Og slet ikke når man tænker på deres navn : skadedyr. Årsagen er simpel – de er kun til skade og derfor kan og bør de udryddes når de bliver opdaget.

Mænd ved at skadedyr ikke kun er ulækre – eller kryb. Nej. Skadedyr lever op til deres navn. De er til skade. Eksempelvis termitter. Termitter æder træværket og på sigt kan de lave seriøs skade på fundamentet. Så derfor bør man ikke spørge hvad koster skadedyrsbekæmpelse – man bør i stedet overveje om man har råd til at lade være.

Hvilke skader kan skadedyr lave

Skadedyr kan lave mange forskellige former for skader. De kan spise af træværket hvis der er tale om termitter. Det vil på sigt svække fundamentet og eksempelvis tagspærene og på sigt kan de ødelægge en bygning. Andre form for skadedyr kan bo i hulrum og grave sig igennem eksempelvis murværk og på den måde kan de sørge for fugt ophobning på grund af den dampspærre de får ødelagt.

Så uanset om du er mand eller kvinde – uanset om det er termitter eller kryb i hulrummet så sørg for at ringe til en skadedyrsbekæmper så snart du opdager krybbet for desto før du får styr på dem desto færre skader kan de lave og desto billigere bliver det i sidste ende for dig.