Har du problem med din Brother printer derhjemme, og hvil du gerne have den til at køre igen? Så læs med her, hvor du kan finde tips til at få din printer til at køre igen. Elektronik kan for nogen føles som en stor jungle. Det kan være svært at finde hoved og hale i det hele.

Derfor kan det også føles som et stort mysterie, hvis din printer lige pludselig ikke vil printe ud mere. Det kan være, at du lige hurtigt har brug for det og derfor ikke tid til at lave den store undersøgelse af selve printeren.

Din printer skal bruge Brother toner

Din printer vil ofte gå i stå, hvis den ikke har flere toner. Den har brug for Brother toner, som den bruger til at skrive ud med. Det er selve farven på papiret, som er Brother toner. Din printer vil også fortælle dig, hvis den mangler Brother toner. Brother toner er nemme at finde på nettet, så du hurtigt kan få dem købt. Jo hurtigere du får fat idem, jo hurtigere kan du printe med din printer igen.

Gør sådan her, hvis du har problemer med koronatråden

Hvis din printer virker, men kvaliteten af din udskrift ikke er særlig god, så kan det være, at du skal kigge på koronatråden. For at gøre den ren, så skal du tage tromlen og tonerne ud af printeren. Så vil der være en grøn knap foran. Den skal du køre stille og roligt frem og tilbage 2-3 gange.

Derefter skal du sætte tromle og toner ind i printeren igen. Hvis det stadigvæk ikke virker, så kan det være, at du har brug for en ny tromle til din Brother printer.

Sørg for at din printer altid virker

Det er vigtigt, at din printer altid virker. Det er træls, hvis man ikke har en printer derhjemme. Det er ofte nødvendigt med en printer, hvis man arbejder meget hjemmefra. Det kan derfor godt være en stor hæmsko for dig, hvis du har en printer, som ikke fungerer. Derfor skal du sørge for at få den lavet så hurtigt som muligt, så snart du ved, at den ikke virker, som den skal. Jo hurtigere du får lavet din printer, jo hurtigere virker den også igen.