Det er heldigvis blevet mere og mere acceptabelt, at man som mand kan tillade sig at gå op i ens udseende og generelle helbred. Sådan har det ikke været altid og vi skal være taknemmelig for, at der i en mands liv er blevet plads til de lidt mere ’bløde’ aspekter af tilværelsen. 

Læs med her for at se hvordan en ’rigtig’ mand får sin skønhedssøvn i dagens Danmark.

Mand der sover

Seng, dyne og pude skal du gå højt op i

Det er først og fremmest meget vigtigt at man går op i hvilke redskaber det egentlig er man sover med. Og her skal man især overveje tre vigtige ting; seng, dyne og pude. Det er en god ide at justere de tre ting, så de passer helt perfekt til en selv. 

Lad os starte med sengen; den kan man få i mange forskellige modeller og det er vigtigt at vælge en, som passer lige til din krop. Tænk især meget på hvilken madras du ligger med. Nogle mennesker foretrækker den hårde end andre og det er vigtigt at finde frem til den, som er mest behagelig for dig. 

Dernæst skal du have et kig på dynen. Den kan man købe i forskellige kvaliteter og det er naturligvis vigtigt at købe den i så høj en kvalitet, som ens bank vil tillade. Tænk samtidig på hvorvidt du skal anskaffe en kugledyne. Det kan være en god løsning, hvis du har meget uro i kroppen og svært ved at falde i søvn om natten. 

Til sidst er der hovedpuden. Den kan fås i meget hårde modeller skal man huske på, som er perfekte hvis man har meget ondt i nakken og har brug for ekstra støtte. Eller måske foretrækker man at ligge hovedet på en forvokset skumfidus? 

Mand i seng

Temperaturen kan tempereres med smarte løsninger

Temperaturen er også en af de ting, som betyder utroligt meget for vores søvnkvalitet. Og i dag kan vi faktisk justere temperaturen på mange smarte måder. 

Det er for eksempel muligt i dag at købe en madras, hvor man helt selv kan bestemme hvor varm den er. Man kan endda dele den op i to, så partneren kan sove med en helt anden temperatur end den man selv sover med!

Undersøg nogle af disse muligheder hvis du ofte ligger og enten sveder eller fryser om natten. I dag er der mange smarte løsninger at vælge imellem.