Hvis du står i spidsen for en virksomhed, har du måske oplevet, at uvedkommende gæster parkerer på virksomhedens private parkeringsplads. Det kan være uhensigtsmæssigt, da der så ikke er plads til medarbejderne på p-pladsen. Det kan resultere i, at medarbejderne bliver tvunget til at parkere langt væk fra arbejdspladsen. 

Det kan derfor være en fordel for virksomheden at kontakte et parkeringsselskab, som kan kontrollere p-pladsen. På den måde kan uønskede gæster ikke optage p-pladsen. 

Biler på række

Undgå uvedkommende gæster

Hvis parkeringspladsen ikke bliver kontrolleret af en p-vagt eller en stander, kan uvedkommende gæster nemt optage pladserne. Det er fordelagtigt for andre at bruge en gratis parkeringsplads, hvor der ikke er kontrol. Måske er der mange nærliggende p-pladser, hvor der skal betales for at parkere. Det kan resultere i, at uvedkommende gæster holder på de pladser, som egentlig var tiltænkt medarbejderne i virksomheden. 

Du kan derfor kontakte et erfarent parkeringsselskab, som kan hjælpe med at imødekomme dine ønsker til parkeringskontrollen. Det kan være, at du ønsker nummerpladekontrol, så det er nemt at holde styr på, hvem der bruger parkeringspladsen. 

Det kan også være, at du ønsker en bemandet p-plads, så uvedkommende gæster ikke trænger ind på pladsen. Du kan spare med parkeringsselskabet, og de kan hjælpe med at guide dig til den bedst mulige løsning til din virksomhed.   

Administrationsarbejde er minimalt

Når du får hjælp til at kontrollere parkeringspladsen, er der minimalt administrationsarbejde. Med det bedste parkeringsselskab i København, er det nemt at give p-tilladelser til medarbejderne. Du skal altså ikke sidde med et stort papirarbejde for at kontrollere p-pladsen. Du skal bare bruge et kunde-login for at give medarbejderne tilladelse til at parkere på firmaets p-plads. Medarbejderne kan derefter selv tilføje deres nummerplade.

Det kan desuden være, at der kommer gæster på besøg, som skal have tilladelse til at parkere. De kan nemt og enkelt registrere sig på en tablet. Her skriver de deres nummerplade ind, så tabletten kan registrere, at de har fået tilladelse til at bruge p-pladsen. Firmaet behøver altså ikke nogen receptionist, som skal hjælpe med parkeringen. 

sort bil i p-hus

Bemandet eller ubemandet p-kontrol

Det er både muligt at få ubemandet og bemandet p-kontrol på pladsen. Alt afhængig af virksomhedens ønske er der mulighed for at lave en sammensætning, som passer til behovet. Den ubemandede løsning foregår ved nummerpladegenkendelse. Når medarbejderne kører ind og ud af p-pladsen bliver nummerpladen aflæst. På den måde er det nemt at holde styr på, hvem der besøger p-pladsen.

Det er også muligt at få bemandet p-kontrol. På den måde bliver der holdt øje med, at uvedkommende gæster ikke bruger firmaets parkeringsplads. Gæster der ikke er registreret, får altså en bøde, hvis de parkerer på virksomhedens plads. Du kan altså sammensætte den løsning, som passer bedst til virksomheden.