Hvis det er ved at være tid til, at du år arrangeret en rigtig mandedag med dine kammerater, så ved du alt om, hvor vigtigt det er, at alt er planlagt i mændenes tegn. Og derfor kan det være, at du søger nogle tips til, hvad der kan sørge for, at netop din dag bliver en succes. 

Der er nemlig nogle få tricks, der aldrig slår fejl.

Fodbold

Start godt ud med mad og en lille skarp

Her er der for det første tale om en god og solid morgenmad. Den skal bestå af masser af pølser, bacon og æg og dermed sørge for, at alle får lagt en god bund, således de er klar til en lang dag. Sørg også gerne for, at der kan nappes en lille skarp til kaffen, så er humøret i hvert fald også højt fra begyndelsen.

Fodbold slår aldrig fejl som aktivitet

Herefter er det tid til aktiviteter. Og hvad er meget bedre end en ordentlig fodboldkamp?

De fleste mænd er vilde med fodbold, og derfor bør du arrangere, at I enten selv kan spille en kamp eller tage ind på station og få en god kampdag.

Skal I selv spille, bør du sørge for at have styr på trøjer, så det er let at skelne mellem de to hold, og tager I ind på stadion for at se en kamp, bør du have merchandise og pølser samt øl klar. Det er nemlig alt sammen noget, der er med til at sætte den helt rette stemning, når det er favoritholdet der går på banen.

Og så er der ikke andet for end at krydse fingre, håbe på en sejr og sørge for at synge godt med på alle de velkendte fodboldtoner, mens kampen finder sted.

Kød

Slut dagen af med at fylde maven

Og sørg så for at der også er et rigtig lækkert måltid til at slutte dagen af på. Det kan for eksempel være en lækker og saftig bøf med en velvalgt vin til eller en ordentlig burger med en kold øl til. Det er vigtigt, at der er nok af mad og masser af drikkevarer.