Som firmaejer er man altid på udkig efter nye måder, hvormed man kan forbedre produktiviteten i sit firma. Læs med her i denne artikel for at få nogle gode råd til hvordan du forbedrer produktiviteten i netop dit firma, uanset om du handler med fysiske produkter eller om dit firma er mere vidensbaseret. Læs med her hvis det har interesse for dig som firmaejer. 

PC på mørkt skrivebord

Til dig der har fysiske produkter 

Hvis et firma har fysiske produkter, som du sælger ud af, så er der mange måder hvorpå du kan forbedreproduktiviteten. Med implementering af erp-systemer kan du for eksempel forbedre samlebånd processen og dermed forøge produktiviteten i resten af dit firma.

Med sådanne systemer har du mulighed for at få samlebåndsprocessen til at køre meget hurtigere. Det medfører, at du har mulighed for at producere langt flere produkter, end du hidtil har gjort. På den måde kan du komme ud til endnu flere kunder og forøge dit salg.

Læs mere om netop disse systemer på nettet hvis du er interesseret i at se en større bundlinje.

Glade mennesker på arbejdet

Sørg for gode arbejdsforhold i din vidensbaserede virksomhed

Hvis du har et firma, der er mere vidensbaseret, så skal du forbedre produktiviteten et andet sted. 

Et vidensbaserede firma er et, som producerer viden til andre eller deler indhold gennem, for eksempel, digitale medier. På den måde er der ikke nogen fysiske produkter, der sælges, og firmaet er bygget op om, at ens arbejdere kan arbejde effektivt og producerer den nødvendige viden for dine kunder. 

Fordi din viden er så tæt bundet op med arbejdernes indsats, er det også nødvendigt at overveje, hvordan du kan forbedre arbejdsforholdene for disse. Overvej for eksempel hvilke kontormøbler du har på arbejdspladsen. Hvis man sidder foran en computerskærm i lang tid ad gangen, så er det, for eksempel, ikke lige meget hvilken kontorstol, det er man sidder på.

Det er vigtigt at de møbler, som ens arbejdere benytter sig af, fremmer deres produktivitet frem for at være en distraktion for dem. Overvej at købe en ergonomisk kontorstol fra Kulik til hver enkel arbejdet eller lignende gode kontorstole, som det er behageligt for dine arbejder at sidde på i længere tid ad gangen.

Sørg samtidig for at indretningen af arbejdspladsen er i orden. Du kan for eksempel overveje om du kan skabe nogle rum på dine virksomhed, hvor arbejderne kan tage hen for at være i helt rolige omgivelser og dermed give deres hjerne en kort pause fra al aktivitet på arbejdspladsen.