Den moderne mand skal kunne det hele. Vi skal både være engagerede på jobbet og hjemme hos familien. Vi skal også have tid til vores venner og være sporty og veltrænede. Herudover må vi gerne være med på moden og se smarte ud. 

Man kan næsten få åndenød af alle de roller, man som moderne mand skal kunne udfylde. Men træk vejret, og tag det med ro. Ingen er perfekte, vi gør det så godt, vi kan. 

Far med baby

Slip forventningerne til alt, hvad du tror, du skal kunne

Vi vil gerne være en succes alle steder, men hvad nytter det, hvis vi ikke kan hvile i os selv? Hvis du gerne vil være noget for dine omgivelser, må du starte med dig selv. Ingen har glæde af en mand, der halser febrilsk rundt for at leve op til alles forventninger. Som mænd skal vi lære at sætte os ud over alle de krav, vi tror, der er til os. For det kan man faktisk godt få åndenød af. 

Hvis du gerne vil være en nærværende familiefar, er det vigtigste, at du hviler i dig selv. Det kan du kun gøre, hvis du ikke føler dig for presset af alle de krav, du tror der bliver stillet til dig. Ofte kommer kravene slet ikke fra andre, men fra dig selv.

Gave

Gør gaveindkøbene nemmere og spar tid

Med vores moderne livsstil er rollerne mellem mænd og kvinder flydt sammen, og vi skal alle kunne lidt af det hele. Det er positivt, fordi det giver et mere jævnbyrdigt samspil mellem kønnene. Samtidig kan det føles som et stort pres, fordi vi nu synes, at vi skal det hele. 

Måske føler du dig presset over alle de opgaver, der følger med familie- og arbejdsliv. Så kan det være en hjælp at finde nogle nemme løsninger på nogle af opgaverne. Når du for eksempel skal købe gaver til dine børn, kan du få hjælp via internetsider som denne her. Her kan du få et samlet overblik over de bedste gaveideer til børn, så behøver du ikke bruge tid på at surfe rundt på nettet og lede. 

Det vigtigste for dine børn og din partner er, at du har det godt og har overskud til at være nærværende i dagligdagen. Hvis du finder nemme løsninger på nogle af de ting, der skal gøres, vil du bedre kunne slappe af og være dig selv. Det vil både være til gavn for dig selv og din familie.