Personlig pleje. Det handler om velvære, omsorg for sig selv og følelsen af at være helt ren. Mange tror at personlig pleje handler om dyre cremer og olier, men i virkeligheden findes den personlige pleje helt ned i de mindste gestusser du gør mod din krop. 

Det handler om at vise din krop respekt og rigtig at kæle om den. Derfor findes plejen i stort set alle ting på dit badeværelse, også i det små. Her kan du læse om små ting, som du bruger i hverdagen, som vil kunne give dig mere velvære og løfte din personlige pleje. 

barbermaskine

Godt toiletpapir

En af de ting, hvor man virkelig nemt kan skrue op eller ned for kvaliteten, er det toiletpapir man bruger. Mange tænker at det kan være det samme, men tag ikke fejl, der er stor forskel på hvor blødt toiletpapir kan være. 

Måske har vi alle stået nede i supermarkedet og regnet på hvad der er den billigste løsning når det kommer til toiletpapir, men i virkeligheden er de fem kroner man sparer på ingen måde det værd på den lange bane. 

Det betyder nemlig meget mere end man tror, om ens toiletpapir er blødt nok. Vi går alle på toilet mange gange om dagen, og det er vigtigt at vi har det rart når vi gør det. Mange ser på toilettiden som alenetid og kvalitetstid. Derfor er det vigtigt at man sørger for at have de perfekte omstændigheder når man basøger det ovale kontor. 

toiletpapir

Hold dig glatbarberet

Noget andet, som mange også ser som vigtigt kvalitetstid, er at barbere sig. Her er det vigtigt at have en god skraber. Både fordi det er lækkert med et godt resultat, og fordi det er rarere at barbere sig med en lækker skraber. 

Her er det vigtigt at man ikke er bage for at investere, det er igen ikke så mange penge der er forskellen på at købe de billige og de dyre. Her betaler det sig virkelig ikke at gå på kompromis med kvaliteten. 

Andre går hele vejen og investerer i en barbermaskine. Det er igen at prioritere sit velvære over prisen.