Skal dig og gutterne snart holde en herreaften, som I sent kommer til at glemme? For de fleste er det meget skønt, når man lige kan bruge lidt tid sammen med gutterne – særligt hvis man er kommet til det sted i livet, hvor man har kæreste og børn, men selvfølgelig også når man er ung og allerhelst vil være sammen med sine gode venner.

Men hvad laver man så lige på sådan en herreaften, hvis det skal være sjovt og måske også lidt anderledes? Herunder får du i hvert fald to bud på aktiviteter, som er ret forskellige, men som også sagtens kan kombineres med hinanden i løbet af aftenen.

Escape room

Klassikeren: Øl og bytur

Det, som rigtig mange vælger at gøre, når de skal have sig en rigtig herreaften, er selvfølgelig klassikeren – nemlig at drikke en masse øl og eventuelt tage i byen. Det kan måske være, at man starte hjemme hos en af gutterne, hvor man spiser noget mad sammen og derefter tager på et værtshus, men man kan også bare vælge at starte på værtshuset, hvis det helst skal handle om at drikke øl. Denne måde at gøre det på er i hvert fald med til at sikre, at det bliver en festlig aften, da alkohol typisk har det med at skubbe lidt gang i tingene, så det er i hvert fald noget, I kan overveje.

Mænd

Escape room

Et lidt mere anderledes bud på en aktivitet til jeres herreaften kunne være escape room. Det er altså en slags teamwork øvelse, som selvfølgelig har en twist af spænding, som netop gør det passende til en sjov herreaften. Det kunne f.eks. være for jer, som ikke er bange for at prøve nye ting af, og som måske også har brug for at lave noget andet med drengene end bare at sidde og blive meget fulde.

Men så kan man jo også, som tidligere nævnt, tage ud og spise middag eller få sig nogle øl bagefter. Kombinationen af en anderledes aktivitet og en masse øl på et værtshus er i hvert fald ikke nogen dårlig ide, hvis I gerne vil have en vellykket herreaften.