Er du en mand, som er lidt for stolt af sig, og som har svært ved at indrømme det, når noget gør ondt? Hvis du er en mand, og du døjer lidt med hørelsen, bør du ikke ignorere det eller “tage det som en mand”. Denne lille og ubetydelige høreskade kan sagtens være noget, som rent faktisk kræver lidt mere professionel ekspertise, end du lige går og tror. Derfor skal du mande dig op og gøre noget ved det, hvis du kan mærke, at det trykker og irriterer i ørerne. Det kan du blandt andet gøre ved at snuse lidt rundt på den nye hjemmeside til Dansk HøreCenter. Her kan du finde mange gode råd og forklaringer på, hvad det er, der sker med dine ører. Det er ingen skam at tage sig af sig selv – heller ikke hvis man er en mand.

Det er i orden at være sårbar – også for mænd

Det er lidt blevet en ting, at mænd ikke må have lov til at være sårbare. Man skal som mand udvise maskulinitet hele tiden, og hvis der er små irritationer i ørerne eller nedsat hørelse, skal man selvfølgelig ikke gøre noget ved det. Denne indstilling skal bare pakkes langt væk, for uanset om man er mand eller kvinde, skal man passe på sig selv og opsøge hjælp, hvis man synes, at man har brug for det. Høreapparater er helt normale, også for mænd, så hvis du er en mand, og du kan mærke, at et høreapparat måske kunne være en god løsning for dig, kan det være, at du skal overveje at snuse lidt rundt på hjemmesiden til Dansk HøreCenter. Så kan du på den måde udvise din manddoms styrke ved at tage sagen i egen hånd.

Se mere om høreapparater på hjemmesiden til Dansk HøreCenter

Hvis du døjer lidt med ørerne og tænker, at et høreapparat nok ikke er nogen dårlig løsning for dig, gælder det om, at du pakker stoltheden væk og søger den hjælp, du behøver. Det er helt okay som mand at vise sårbarhed, og når det handler om helbredet, er det bare vigtigt, at man ikke lader stoltheden og maskuliniteten tage over. Du kan på hjemmesiden til Dansk HøreCenter se mere om, hvordan ørerne fungerer, og hvilke forskellige slags høreapparater der findes. Det gælder blot om, at du får mandet dig op til at tage dit helbred seriøst og får gjort noget ved hørelsen.