Kunne du godt tænke dig en fed og tiltrængt ferie til det fantastiske Cypern? Der er mange gode grunde til at vælge netop Cypern som feriedestination. Den lækre ø byder nemlig på et væld af oplevelser i alle variationer, så der er noget for alle, både børnefamilien, seniorerne og de unge singler. Du finder de billigste afbudsrejser til Cypern hos Rejsetilbud.dk.

Cypern byder på alt fra badeferie til historiske oplevelser og smuk natur

Cypern er kendt for mange ting:

  • Lækre badestrande
  • Historiske bygninger
  • Smuk natur
  • Fede shoppingmuligheder
  • Spændende oplevelser.

Du har måske set nogle af reklamerne fra fjernsynet, hvor man ser den flotte strand med dybblå hav. Cypern er kendt for sine lækre badestrande, der kan gøre enhver blød i knæene. Her kan du slappe af og bare nyde at være til.

Historiske bygninger er der mange af. Nogle af de mest kendte er gamle borge og ruiner såsom Skt. Hilarion, der blev bygget helt tilbage i 600-tallet, og derfor har meget historie med sig. Borgen kan ses på Femfingerbjernene, hvor der også er flere gamle borge at se.

Vil du se en smuk by med rigtig gamle rødder, så tag en tur til Larnaca. Byen har rødder helt tilbage fra 1300-tallet. Det er også i denne smukke by, du finder nogle af de mest populære og lækre badestrande. Vil du gerne ud og opleve den fantastiske natur, så vil en dagstur op i bjergene helt sikkert være noget for dig. I 2.000 meters højde har du den mest fantastiske udsigt ud over byen, fra Troodos bjergene.

Vil du gerne vide mere om Cyperns spændende historie, så tag en tur på museum i Cyperns hovedstad, Nicoisa. Museet hedder Cyprus Museum. Her kan du blive klogere på øens udvikling, kultur, befolkning og historie. Dette er blot et meget kort udpluk af, hvad Cypern har at byde på, så du kan godt glæde dig!

Kør rundt på Cypern i en lejet bil, og se de ønskede seværdigheder, når det passer dig

Den nemmeste måde at opleve en masse seværdigheder og lignende på Cypern er ved at leje en bil. På den måde kan du selv køre rundt på øen og besøge de seværdigheder, du gerne vil se. Du kan sagtens nøjes med at leje bilen en enkelt dag og så ellers tilbringe resten af ferien på den nærmeste badestrand eller på det indbydende hotel med dertilhørende luksus.

Husk at tjekke op på, hvad der indgår i den valgte all inclusive afbudsrejse

Lyder Cypern for noget som dig, og er du blevet varm på en all inclusive afbudsrejse, hvor der er masser af penge at spare, så smut ind på Rejsetilbud.dk, og find din næste ferie til Cypern. Husk at tjekke op på det enkelte hotels præmisser for all inclusive, hvis du vælger dette til din afbudsrejse, så du er helt sikker på, hvad du får med i prisen, når du bestiller. Derved har du et større overblik over, hvor mange penge du skal have med til turen.