Vil du gerne invitere på den perfekt date? Men er du også lidt i tvivl om, hvordan denne skal foregå og hvad, der kræves for imponere? Den perfekte date kræver forberedelse. Læs her hvordan du imponerer din date.

5-stjernet gourmetmad

Inviterer du din date på aftensmad, er det et klogt træk at have forberedt menuen. Sørg for at sæt dig grundigt ind i sæsonens madvarer og smagssammensætningen heraf. Mange dates går på restaurant eller bestiller maden hjem. Det er også en mulighed, men hvis du vil imponere, er det klogest at lave maden selv fra bunden. Så viser du allerede fra første date, hvem du er som person. En person der kan lide at gøre det selv og trives i et køkken. Denne kvalitet undervurderer kvinder bestemt ikke. Hjemmelavet mad er derfor et godt førstehåndsindtryk.

kaffe

Aftenkaffe på højt niveau

Efter aftensmaden er der dømt hygge. Det er nu, du har mulighed for at skrabe de sidste point sammen hos hende og dermed muliggøre en second date. Hvis I har fået vin til aftensmaden, er aftenkaffe en strålende idé. Kaffe forener nemlig mennesker. Den varme følelse af kaffe og kærlighed går typisk hånd i hånd. Netop derfor er det vigtigt, at kaffen er velsmagende. Har du ikke mulighed- og tid til at gå ned i en kaffebutik og blive klogere på kaffeverdenen, så kan du nemt og billigt bestille online. Prøv coffeebeansonline.dk. Her kan du købe malet kaffe, hele bønner eller kapsler – perfekt til din date. Det er vigtigt at imponere, og det gør du bestemt med en god kaffe. Hvis du vil gøre noget ekstra ud af din date, kan du overveje at booke og deltage i kaffebrygningskurser inden stævnemødet.

Afslappende atmosfære

Sidst men ikke mindst er atmosfæren central. Sørg for at der er hyggeligt og opryddet i din lejlighed. Det skal være et sted, hun føler sig hjemme. Så får hun lyst til at lære dig bedre at kende. Brug formiddagen på at rydde op og støvsuge. Sørg for at der er pynteting, der gør atmosfæren varm og hyggelig. Køb nogle flotte stearinlys til aftenens kommende begivenhed. Hvis du har udfordringer på dekorationsfronten, kan du eventuelt spørge om hjælp fra din mor, søster eller en god veninde. De må vide, hvad kvinder synes om!