Sommer og gode drinks går hånd i hånd. Når du har gæster på besøg, vil du sikkert gerne forkæle dem mest muligt med noget lækkert, og det kan du for eksempel gøre med en god drink, som I kan nyde sammen ude i haven. Her kan du læse om, hvordan du kan lære at lave lækre drinks til dine gæster.

folk, som skåler deres drinks

Begynd med gode råvarer 

En gin og tonic er nok en af de nemmeste drinks at lave, og den kræver ikke det største udvalg af ingredienser. Det er dog ikke særlig tit nogens yndlingsdrink, fordi den tit er meget simpel. Hvis du begynder at gå mere op i at købe ordentlig likør og alkohol samt andre ingredienser, så kan de mest simple drinks komme til at smage endnu bedre. At finde en ordentlig gin, og en tonic som passer til, kan gøre en kæmpe forskel på smagsoplevelsen af en gin og tonic. Det er selvfølgelig ikke kun gin og tonic, som bliver bedre af gode råvarer, men stort set alle drinks. Et simpelt tequila shot kan blive en ting, som man nyder, hvis man investerer i en ordentlig flaske tequila. 

Lær at lave nogle få drinks 

At kunne et par få, men gode, drinks er bedre end at kende til mange. Du kan sagtens lære nogle få men mere komplicerede drinks, som altid imponerer. Det kan endda ende med at blive en form for signaturdrink for dig, fordi det altid er noget, som du serverer hjemme hos dig. Nogle drinks, som næsten altid falder i god jord, kan være drinks såsom margarita, Gin Hass og cosmopolitan, men du kan også sagtens prøve kræfter med andre drinks, som du selv gerne vil prøve at smage. Du kan også lave drinks, som kræver mere udstyr. Det kan være drinks, som du kan shake osv. Du skal kun købe et drinkssæt én gang, men du kan bruge det til mange forskellige drinks. 

bartender, som færdiggør drink

Tag på cocktailkursus

Hvis du føler dig helt håbløs til at lave drinks, er der heldigvis stadig mulighed for at lære det. Næsten alle kan lære at lave lækre drinks, hvis de er villige til at bruge en smule tid på det. Der findes mange cocktailkurser i hele Danmark, hvor du kan lære, hvordan du parrer forskellige likører, og hvordan du bruger det forskellige udstyr til at lave drinks. Det kan for eksempel være svært at bruge en shaker første gang, hvis du ikke kender teknikken. Du kan finde et cocktailkursus København, hvor du kan få lov til at prøve kræfter med forskellige drinks. Hos dem kan du lære de forskellige brands inden for alkohol at kende, så du ved, hvad du skal gå efter i supermarkedet, når du skal handle ind til dine drinks.