Kom tilbage til naturen med topmoderne og lækkert grej. Med et jagtbuesæt har du muligheden for at gå på jagt som de gjorde i stenalderen – men med den allermest moderne teknik mellem hænderne.

Compoundbuen er den mest udbredte bue blandt buejægere i Danmark – og med god grund! Den er super hurtig, præcis og kraftig. Og så er den tilpasset præcis til dig. Hvor de i stenalderen brugte langbuer kan du nu nyde naturen og komme helt tæt på byttet – med samme træfsikkerhed og kraft som en jæger med en riffel. Koncentrer dig om dit åndedræt, fokuser og nedlæg. Med en indskudt og perfekt justeret compoundbue kan du afsende en pil med en utrolig hastighed på op til 100m/sek og i langt de fleste tilfælde dør byttet i løbet af få sekunder.

 

Kom godt i gang med et Jagtbuesæt.

At komme i gang som buejæger kan virke som en omstændig og omkostelig affære, men det behøver det ikke at være! Her kommer jagtbuesættet i spil. Med et jagtbuesæt får du nemlig alt det, du behøver for at komme rigtig godt i gang – både i Danmark og udlandet. Vi hjælper dig med at komme sikkert og godt i gang, ved at tage højde for, først og fremmest hvilken hånd du skyder med, hvor mange pund du kan trække og hvad din træklængde er. Ved hjælp af disse informationer kan du finde det jagtbuesæt, der er bedst til dig og få det justeret så det passer perfekt i dine hænder.

Og når jagtbueprøven så er bestået og buen perfekt justeret er der ikke andet tilbage at sige end; god jagt!

 

jagttyper