Man kan aldrig være for tidligt ude med at planlægge sine julegaveindkøb. Der er mange forskellige gaver at holde styr på og planlægge, og begynder du først at udskyde det, kan tiden nemt løbe fra dig. December går også altid hurtigt og før du ved af det er der kun få dage til jul. Derfor kan du lige så godt være ude i god tid, selvom det kan føles lidt ekstremt.

Har du brug for hjælp eller inspiration til hvilke julegaver du kan købe til din familie, så kan du læse med her. VI har nemlig samlet en række gaveidéer, som du forhåbentligt kan blive lidt inspireret af.

Vær på forkant med næste års sommer

Én af fordelene ved at allerede at købe julegave nu er, at du kan købe sommerting på udsalg og dermed give en større gave uden at skulle betale mere. Hvis du ved, at dine børn eller ægtefælle skal ud og rejse næste sommer, kan du f.eks. købe noget sommertøj, et par sandaler, nogle smarte solbriller eller lignende.

Pakker

Giv dem en oplevelse

Én af de bedste slags gaver du overhovedet kan give, er en oplevelsesgave. Det er altid fedt at kommer ud og opleve noget, ligegyldigt om det er en koncert, noget aktivt, et kursus, ekstremsport eller måske et museumsbesøg.

Du skal bare sørge for, at du giver dem en oplevelsesgave, der falder inden for deres interesseområder. Du kan f.eks. altid købe to billetter til modtagerens yndlingsmusiker, så vedkommende ikke skal afsted alene.

Giv en bog

Hvis du ved, at nogle af dine familiemedlemmer kan lide at læse, så vil de garanteret blive glade for at få en bog som julegave.

Hvis du ved, hvilke genrer de godt kan lide, så er det en god idé at købe en bog i den genre. Hvis de umiddelbart ikke har en favoritgenre eller bare læser meget forskelligt, så kan du f.eks. give dem din yndlingsbog.

Julegaver

Gave til manden der har alt

Skal du købe en gave til din bror eller far, men er de typerne der allerede har alt? Fortvivl ikke, der er nemlig en løsning. Når man skal finde en julegave til manden der har alt, så skal du ikke tænke på, hvad kan potentielt kunne ønske sig. Her er det mere brugbart at tænke på, hvad der kunne overraske ham.

Du kan f.eks. give ham et madlavningskursus, et musikinstrument han kan lære at spille på eller et gavekort.