Det er efterhånden en god portion år siden, at fuldskægget som trend i alle samfundslag og grupper sådan rigtigt brød frem igen, og det ser ud til, fuldskægget er kommet for at blive. Forskning viser endda, at kvinder foretrækker mænd med skæg, hvilket både gælder tydelige skægstubbe, overskæg og det store, fyldige fuldskæg.

Men, det uplejede skæg kommer hurtigt til at se nusset ud og får en lidt kedelig og utiltalende karakter. Rigtige mænd mander sig op og får skægget til at stå helt knivskarpt.

Skægget er en stor identitetsmarkør

For rigtigt mange mænd er skægget en stor del af identiteten, og derfor er det også vigtigt, at det sender de rette signaler, der passer til vores person.

Her er det først og fremmest vigtigt, at skægget fremstår med et velplejet og hygiejnisk udtryk, der sender et tydeligt signal om, at man forstår at passe godt på sig selv.
Et strålende skarpt skæg kræver det rette barbergrej – følg linket og gå på opdagelse i det store udvalg af skægolier, knive, børster og meget mere, alt sammen i en lækker, danskdesignet retrostil.

barbering

Old school barbergrej

Måske har du ikke altid overskuddet til at pleje dit skæg ordentligt, men med det rette grej i lækre materialer og et cool design bliver der pustet ild i lysten til selvforkælelse, hvor prikken over i’et er den fløjlsbløde skægolie med en behagelig Sandelwood aroma. Når først du har grejet, der føles lækkert at bruge, bliver det hurtigt meget sjovere at give skægget den opmærksomhed, det fortjener.

Slut fred med din skægvækst

Nogle mænd gror sig på nærmest kun få dage et flot og fyldigt fuldskæg, mens andre kæmper med nøgne pletter på kinderne eller en generel tynd og sparsom skægvækst. Her foreslår nogle kosttilskud med biotin for at få et kraftigere skæg, men måske vigtigst af alt er det at slutte fred med sin krop og skægvækst.
Med det rette grej og den rigtige inspiration kan du fjerne og fremhæve, så det der står tilbage, fremstår knivskarpt og tjekket. Der er et utal af muligheder for, hvordan vi lader skægget gro og hvilket udtryk vi går efter – her er ansigtet og vores skægvækst det blanke lærred, legepladsen, hvor vi helt selv bestemmer.
Fremhæv det, der fungerer allerbedst ved dit skæg og lad det sætte tonen til resten af din stil.
En rigtig mand udstråler selvtillid, god hygiejne og beslutsomhed – og så er det jo kun fint, at kvinderne finder skægget sexet og tiltrækkende.