Du er sikkert ligesom så mange andre mænd, træt af at støvsuge. Det er faktisk en af de ting der kan være så frustrerende, at man ikke gider gøre det.

På den anden side er det også frustrerende at der altid er beskidt. Det kan du sagtens løse uden at skulle arbejde meget for det. Svaret er nemlig en robotstøvsuger.

Vælg en til dine behov

Når du skal finde en robotstøvsuger, så skal du først og fremmest finde ud af hvilke behov du har. Nogle lever i en lejlighed på omkring 30 kvadratmeter, andre har måske et hus med 120 kvadratmeter. Nogle har en hund de lever i fællesskab med, andre har en kat, og nogle lever uden kæledyr. Nogle har børn der spilder og gør gulvet beskidt med alt fra krummer til pletter efter drikkevarer. Alle disse ting har indflydelse på hvad for en robotstøvsuger du skal købe.

Robotstøvsugere kommer i forskellige prisklasser. Dem du kan finde til under 2.500 kr. er forholdsvist billige, og men virker fint i praksis. De er ikke spækket med udstyr, men de kan det vigtigste, og det er at støvsuge.

De robotstøvsugere du kan finde mellem 2.500-6.000 kr. er så de gode. Det er et stort spænd, så derfor er der også kæmpe stor forskel på en robotstøvsuger til 2.500 kroner eller en til 6.000 kroner. Groft sagt er dette dog prislejet langt de fleste vil finde sin robotstøvsuger i, da det er til at betale sig fra, men stadig en god robotstøvsuger.

Det sidste segment er så premium robotstøvsugerne, som er fra ca. 6.000 kr. og op efter. Her finder du de ultimativt bedste robotstøvsugere, og det er kun for dig der også har større arealer der skal støvsuges. I dette segment er nogle robotter også så gode at det anbefales at købe en hybrid. Det betyder at den både kan støvsuge og vaske gulvet.

Det anbefales ikke i de andre segmenter, da robotterne først og fremmest bør have fokus på at støvsuge. De fleste billigere hybridrobotter er hverken gode til at støvsuge eller vaske gulv, og så bliver det på en måde en dårlig mellemting.

Ekspertens anbefaling

Da der er utroligt mange robotstøvsugere at vælge imellem, anbefales det at du kigger på hjemmerobot.dk. Der kan du finde den viden du har brug for, og så behøves det ikke at tage mere end 45 minutter at finde en robotstøvsuger.

I dag kan en robotstøvsuger også hurtigt blive et legetøj lige når du får den hjem. Langt de fleste robotstøvsugere kommer med en app, hvori du kan indstille til rigtig mange forskellige ting. Så det kan let anbefales, og på samme tid slipper du jo for rengøringen.