For nogle mænd er det bedste de ved at tage ud i naturen og vandre, klatre, løbe eller udføre en anden form for fysisk udladning.

Det er ekstremt sundt for både krop og sind, da man både får aktiveret kroppen samtidig med, at man kommer ud i den friske natur og får masser af dejlig, naturlig luft.

Men det er vigtigt, at man sørger for at få væske nok, specielt hvis man er afsted i længere tid ad gangen, enten i mange timer eller måske endda i flere dage, hvor man også overnatter i naturen.

vand fra naturen

Få rent drikkevand ved at filtrere vand fra naturen

Den nok vigtigste ting at huske når man tilbringer længere tid i naturen, er at drikke nok væske, så man ikke bliver dehydreret. 

Bliver man først dehydreret, fordi man glemmer at drikke nok vand, så kan man virkelig ende med at komme i problemer. Kroppen kan nemlig vælge at bukke helt under for de fysiske udfoldelser, hvis ikke den får nok væske, og helst også energi.

Men det kan være besværligt at skulle have så meget vand med sig, specielt hvis man forventer at skulle tilbringe flere dage ude i naturen.

Heldigvis kan man bruge life straw. Med life straw kan man filtrere og rense vand fra naturen, således at det bliver drikkeligt, uden at være skadeligt grundet bakterier.

På længere eller hårdere ture, så er væske alene dog ikke nok. Det kan derfor være en rigtig god idé som minimum at have nogle barer eller gels med sig, som man hurtigt kan spise og få et hurtigt indtag af energi, så kroppen kan fortsætte uden at gå kold.

kvinde i varmt tøj

Sørg for at være klædt ordentlig på til turen

Når man sådan skal ud i naturen, så er det ikke kun provianten, der skal være styr på. Beklædning kan også være ekstremt vigtigt, så man er forberedt på lidt af hvert.

Skal man være afsted i flere dage og eventuelt overnatte i naturen, så er det vigtigt, at man har noget varmt tøj med, da temperaturerne nogle gange kan falde markant om natten.

Det kan nogle gange være en udfordring at huske, specielt hvis man tager afsted på et tidspunkt, hvor det er meget varmt om dagen. Men her er det endnu vigtigere, at man er forberedt, så man ikke falder i og glemmer at pakke tøj til både varmt og koldt vejr.

Alt i alt er der nok at tænke på, når man skal ud i naturen og lave fysisk aktivitet. Både påklædning og proviant bør overvejes, samt hvad man gør i en nødsituation, hvis uheldet skulle være ude.