Er du ved at være træt af at gå og kigge på de samme vægge derhjemme, som er kedelige fordi de ligner sig selv? Så gør noget ved det nu, kan være forholdsvis nemt at tage hånd om det, og kan løses ved at give det en gang maling hele vejen rundt.

Hvis du giver mandehulen en klat maling og måske får sat nogle nye plakater op, så er den snart klar til hygge med gutterne igen. Herunder kan du læse mere om, hvordan du finder den rette maling til netop til projekt. 

Mand der maler

Det handler bare om at komme i gang

Det kan sagtens være du ikke er kommet i gang med dine projekter endnu, men så meget desto mere grund er der netop til at gøre det nu, ikke mindst fordi sæsonen indbyder til alt andet end udevejr, og dine vægge derhjemme kan sagtens tørre af sig selv uden overvågning, så de er friske til en anden gang maling en dag eller to senere, der må du nemlig godt tøve lidt.

Ved du ikke hvordan du skal komme i gang? Eller hvilke farver der er lige dig? Ved du hvad, det er der de fleste starter, men det er noget du finder ud af med tiden, og du kan faktisk både lade din inspirere og finde farveprøver du kan få hjem og teste, inden du køber hjem til den store tur.

Glad maler

Vær ikke næring når du skal købe maling, det betaler sig ikke i længden

Det kan være nærliggende når du skal male at du gerne vil spare en skilling før du går i gang, og dermed vælge den billigste maling på markedet, men det åbner en mulighed for at det resultat du ender med, bliver en del anderledes, og væsentligt dårligere end du håbede på.

For det første er det ikke sikkert, den billige maling ser pæn ud på væggen, og du skal levere så meget desto mere arbejde før den gør, den anden problemstilling ligger i at hvis du skal give et eller måske endda to ekstra lag maling, så bruger du hurtigt for flere penge maling og langt mere tid, end hvis du havde taget det dyrere valg fra starten.

Hvilken stil er du til? Skal det være det moderne, minimalistiske og skandinaviske, så er det ovre i de neutrale kulører, hvis dine rum er små, så skal du vælge lyse farver, så de virker større, og du har også mulighed for at lave det der hedder en kontrastvæg, hvor en af dine vægge skiller sig ud og laver kontrast til resten.

Det er bare om at komme i gang, dine vægge vil elske det, og du vil føle det som om du har fået et nyt hjem, giv dig selv den gave.