Noget, flere mænd nyder godt af, er en man cave. En slags frirum i kælderen, hvor de kan gøre, som de vil. Dette er typisk noget, gifte mænd har. For så har de et sted, hvor de bare kan være dem selv og dyrke egne interesser, uden at skulle tænke på kone og børn. Bare lige en time eller to alene eller med vennerne er ofte mere end rigeligt.

kontroller og tv

Find den rigtige vægmaling til din man cave

Skal der være en god stemning i din man cave, kan du starte med væggene. Måske vil du køre et tema, eller måske vil du bare give væggen en farve, du er glad for. Vægmaling fås jo i alle farver, så det er ganske nemt at komme i gang. 

Find masser af lækker vægmaling og kom i gang med det samme. Nogle mænd vælger at sætte computer og konsoller op. For så kan de sidde og spille, når de lige har lidt tid til overs. Andre vælger at have poolbord og bar, for at kunne hygge med vennerne. Der er altså flere, gode muligheder, du kan benytte.

Noget af det gode ved en man cave er friheden. Du har plads til at være dig selv, hvilket er rart en gang imellem. Også selvom du er lykkeligt gift og elsker kone og børn over alt på jorden. De to ting har ikke nødvendigvis noget med hinanden at gøre. Du kan sidde i bar mave eller gå rundt i yoga bukser med høj talje. Det er helt op til dig selv.

mand ved poolbord

Yoga bukser med høj talje er ganske populære

Du har garanteret set en hel del, der går i yoga bukser. Ofte er det kvinder, men de fås altså også til mænd. Nogle gange har mænd lidt svært ved at se dem selv gå rundt med et par yoga bukser med høj talje i offentligheden. Men det er jo egentlig lidt ærgerligt, hvis det nu er det, man har lyst til. Derfor er det da skønt, at du har friheden til det i din man cave. De er nemlig overraskende behagelige. Både når du bare er hjemme, men ligeledes hvis du dyrker styrketræning og den slags.

Det er altså ikke så svært at forstå, hvorfor flere mænd holder af deres egen lille private frirum i kælderen. Man føler bare en vis frihed, når man selv styrer det hele. Måske er du ligeglad med vægmalingen, og måske er du ikke til yoga bukser med høj talje. Men så er der helt sikkert andre ting, du er glad for. Måske vil du have nogle plakater op, som konen ikke kan lide. Eller måske har du nogle figurer, du kan have stående dernede. Det er bare med at nyde mulighederne.