Julen står for døren og med denne kommer en lang række festlige dage med venner og familie. Der er altid mange praktiske gøremål at få styr på, lige fra gaveindkøb og madlavning til planlægning og pyntning. Og så er der selvfølgelig den årlige herrejulefrokost, hvor dig og gutterne får en aften i jeres tegn. 

Uanset hvilken spøjs og ballade i har planlagt, så er det vigtigt ikke at glemme den ældste tradition: Risalamande og mandelgaven. Uanset hvor gammel man bliver, så er det en klassisk julefrokost aktivitet, som altid får humøret op hos alle. Så når du gør klar til den store herrejulefrokost, så husk lige mandelgaven. Heldigvis er der hjælp og inspiration at finde online.

Julefrokost

Tænk på gutterne i selskabet

Når du skal vælge en mandelgave, så er det først og fremmest vigtigt at tænke på de gutter, som vil være til stede i selskabet. Hvilke typer er de? Hvad laver de til hverdag? Hvilken humor har de? Den fedeste type mandelgave er den, som hvem som helst vil blive glad for, uanset hvem der vinder den. Det kan måske virke som en lidt høj barre at sætte for dit gavekøb, men hvis du overvejer nogle af spørgsmålene, så får du alligevel lidt inspiration. Du kan finde endnu mere inspiration på dette link.

Du kan groft set overveje tre kategorier, når du skal vælge mandelgave: Pleje, underholdning eller gadget. Pleje er oftest fede produkter til selvforkælelse såsom creme, barberskum, parfume eller lignende. I nogle selskaber vil dette være et hit, blot fordi det er noget som alle gutter anvender. Dog kan det også blive til julefrokostens joke, særligt hvis du får købt et produkt som ingen aner hvad er.

Julefrokost

Du kan også finde på noget sjovt

Underholdning er også en bred kategori, hvor du kan overveje et brætspil, en bog eller måske et gavekort til en oplevelse. Dette kan være en fed gave, særligt hvis det er noget underholdning som kan anvendes på aftenen. Dog kan det også ende ud i en bytterunde, hvis du får købt en bog som ingen gider læse. 

Gadget kan være en sjov gave, som enten kan have en funktion eller ej. For eksempel kan du købe en kattepude, et klaver til toilettet eller en sælpude, blot for at nævne et par skøre ting. En gadget er næsten en sikker vinder til herrejulefrokosten, da den vil bringe et godt grin til bordet, uanset hvem der vinder. Dog har gaven måske ikke rigtig nogen funktion, hvilket nogle måske vil finde kedeligt. Men hey – man kan ikke vinde hver gang når man står for mandelgaven. 

Men giv ikke op. Gå ind på hjemmesiden og find inspiration. Herinde kan du også købe din mandelgave, og så er du ellers klar til at feste med gutterne.