Har ud en kæreste eller mand, der skal forkæles lidt ekstra – men har han alt? I det tilfælde er massage en oplagt mulighed. Generelt er det nemlig indimellem vigtigt, at vi forkæler hinanden eller dem, vi holder. Det kan være din kæreste har haft ekstra travlt på jobbet det sidste stykke tid. Det kan være, han har mange ømheder og spændinger i muskler og led. Uanset om han har fødselsdag eller bare fortjener en gave, så er en massage en oplagt mulighed – selv hvis du leder efter massage i Vordingborg. Du skal bare finde den rette behandling og massør. Læs nedenfor, hvordan du kommer i gang.  

Afslapning-massageFind den rette behandler

Først og fremmest skal du ud og undersøge de forskellige behandlingsformer. Måske er du ikke klar over det, men der findes mange forskellige behandlingsformer alt afhængig af massøren. Det er altid en oplagt idé at finde en massør, der ligger i dit nærområde. På den måde skal I ikke køre langt for at komme frem til behandlingsstedet. Hvis du gerne vil finde den bedste behandler i byen, kan du tjekke andre kunders anmeldelser eller forhøre dig rundt omkring hos venner og bekendte. Hvis du bor i Vordingborg, er der for eksempel rig mulighed for at finde massage i Vordingborg.
Når du skal vælge behandlingsform, kommer det først og fremmest an på, hvad din kæreste har brug for. Hvis han dyrker meget sport eller sidder meget foran computeren og oplever ømheder og spændinger i muskler og led, så er det en lidt mere effektiv behandling, han skal have. Det kan for eksempel være sportsmassage eller fysiurgisk massage. Begge behandlingsmetoder går ind og arbejder effektivt med overbelastning af muskler, muskelhinder, ledbånd og sener.
Der bliver blandt andet arbejdet med gennemtrængelighed. Her sørger massagen for at åbne op for en bedre gennemtrængelighed til cellerne. På den måde bliver der udskilt flere affaldsstoffer, som i sidste kan normalisere dit stofskifte og restituere skaden.

Fysiologi-massageBedre kredsløb med en god massage


Ikke nok med, at massagen i det hele taget går ind og arbejder effektivt for at løsne spændinger og ømheder i muskler, så har den samtidig en positiv effekt for kredsløbet. Massagen går ind og virker smertelindrende på grund af den mekaniske påvirkning, som massagen resulterer i. Det er blandt andet med til at stimulere alle dine sansenerver i vævet og udskille endorfiner gennem nervereflekserne. På den måde vil hjernen ikke længere oplevelse smerten på samme måde, når massagen går ind og lindrer de steder, hvor den kan.
En sportsmassage er desuden effektiv til ham, der dyrker meget sport. Den er i familie med den fysiurgiske massage, der har en effektiv og smertelindrende virkning. Der bliver især arbejdet på at løsne op de steder, hvor din kæreste oplever ømheder eller spændinger.
Hvis du også selv synes, du trænger til en massage, kan du overveje at give jer begge to en parmassage. I en hverdag, hvor der er begrænset tid, kan det være rart at trække stikket og gøre noget godt for sig selv. I dette tilfælde sammen med din kæreste, som i ligeså høj grad trænger til forkælelse og afslapning. Mange massører tilbyder parmassage, hvor I får mulighed for at få kvalitetstid sammen, mens I får en skøn massage. Her kan I selv vælge hvilken behandlingsform, I vil have – det kan være alt fra den mere almindelige behandling til en mere dybdegående massage. I vil helt sikkert nyde det uanset valget.