At være mand i dag har på den ene side aldrig været nemmere samtidig med, at det af og til også kan være svært. Det kan på nogle måder være nemmere da man i dag har flere forskellige mandetyper at kunne identificere sig med. Det er efterhånden blevet mere udbredt, at en mand kan være meget forskellig og derfor selvfølgelig ikke behøver at være på en bestemt måde. Ser man i medier, film og lignende vil man blive præsenteret for forskellige mænd og det kan være med til at gøre, at det er nemmere at finde sin egen identitet som mand. Det er ikke længere machomanden, som man ser som forbilledet. Tværtimod bliver det mange steder set som en langt bedre ting at kunne være en kompleks mand der både indeholder negative og positive følelser. Derfor kan man slet og ret være den mand, som man ønsker at være. Det er en gave for den mand, der tidligere ikke har følt sig repræsenteret nogen steder.

Glad mand

Vælg dit liv ud fra dig og ikke dit køn

I takt med, at man taler mere og mere om køn, bliver kønnene også på nogle punkter udvisket. Flere og flere går ikke helt så meget op i hvilket køn man er, men mere hvilken person man er. Det er en meget positiv udvikling da vi alle sammen er personer først og dernæst køn. Der er faktisk nogle, som slet ikke i deres dagligdag tænker så meget over deres køn. De ser sig selv som et introvert, ekstrovert, muntert eller tænkende væsen. Og disse ting vil altid være mere vigtige end hvilket køn man tilfældigvis har fået. Som mand behøver man altså ikke længere være den stærkeste og den der kan råbe højst. I mange kredse vil dette faktisk blive set på som direkte negativt, hvis man kan fornemme, at det er påtaget og udelukkende sker for at understrege ens mandighed. Det kan være direkte irriterende og ucharmerende og det gør ikke, at man nødvendigvis kommer ordentligt frem her i verden. 

Blomstermand

Brug din tid på at find ud af hvem du er

Det vigtigste du kan gøre for dig selv som mand er at finde ud af hvem du er. Kun hvis du finder ud af hvem du er kan du blive bedre til at udvikle dig som du ønsker dig. Det er ikke sikkert, at du er vild med økonomi. Men hvis du er kan du læse mere om kryptovaluta. Se her hvis du ønsker at vide hvad det er og måske sætte dig mere ind i økonomi end du ellers har gjort.

Tidligere var det normalt, at det var manden i et forhold, der tog sig af økonomien. Det var nemlig tydeligt, at det var denne person, der kunne klare det og havde forstand på det. Sådan behøver det dog langt fra at være da alle kan have meget viden om økonomi. Kan man som mand lide at have styr på økonomien kan man hurtigt ende med at blive den der står for det i familien. Hvis ikke man kan lide det bør man dog i god tid sige fra og gøre det klart for resten af familien, at det ikke er en opgave man har tænkt sig at tage på sig.