Du har netop lige købt din drømmebil. Du er, hvad mange kalder en moderne mand. Generelt er du fascineret af de nyeste trends på markedet – heriblandt populære bilmærker. Hver eneste dag parkerer du din bil foran din virksomhed, men der mangler noget. Du har netop købt et parkeringsområde, men du opdager ofte, at ubudne gæster benytter sig af dit parkeringsområde, der tilhører din virksomhed. Hvad gør det? Det kan du læse mere om nedenfor. 

Bilforhandler

Slip for ubudne parkerende

Du går generelt meget op, at kun det bedste er godt nok for dig og dine kollegaer. Du er pavestolt af din spritnye bil, som i øvrigt har kostet en halv bondegård. Mange af dine mandlige kollegaer kommer også kørende i deres moderne biler, som de trygt og sikkert parkerer ved virksomhedens parkeringsområde. Men dagligt møder I ubudne gæster, fordi jeres område er ubemandet. Det vil sige, at der ingen kontrol er. I de situationer kan der være flere gode grunde til, at du hyrer en privat parkeringskontrol. På den måde er du sikker på, at både du og dine kollegaer kan få ledige pladser, når I møder på arbejde hver morgen. 

Ved at kontakte et parkeringsselskab, kan du lave en samarbejdsaftale. Det er dig, der sætter både regler og vilkår for måden, dit parkeringsområde må bruges på. Parkeringsselskabet kommer ind i billedet, når der skal udføres kontrol af parkeringsplads. De sørger for tilsyn, så alle de opsatte regler og vilkår bliver overholdt af alle, der nærmer sig området. 

Asfalt-biler

Gratis parkeringssamarbejde

Til din fordel, kan du være heldig at finde et parkeringsselskab, der tilbyder et gratis parkeringssamarbejde. Fordelen ved at hyre et professionelt selskab til at holde øje med område er desuden, at de sørger for at opsætning og produktion af skilte og andet. De varetager al kontrol og sørger for de rette fysiske eller digitale tilladelser. Du kan derfor med ro i sjælen parker din bil præcis, som du plejer. Forskellen er bare nu, at der er parkeringsvagter, der kontrollerer og holder øje med stedet. 

Det betyder, at ingen uvedkommende gæster får lov til at parkere i området, hvis området udelukkende er forbeholdt personale. Det er en servicefunktion, der håndhæver samtlige regler for parkeringen inden for dit område. Selvom du er vant til selv at tage styringen i mange situationer, så kan du altså med ro i sjælen overlade kontrollen til parkeringsselskabet, som sørger for at skabe ro og orden i området. 

Skulle der være nogle besøgende, der ikke overholder de regler, du har opsat, så får vedkommende en kontrolafgift. Det er klart, at enhver virksomhed med eget parkeringsområdet skal have mulighed for at finde ledige pladser i området. Du kan derfor i fremtiden glæde dig over, at din spritnye bil kan stå og shine foran din virksomhed, mens der bliver holdt øje med området.