Enhver stor og mægtig mand, skal da have et rigtig mande sted, hvor man kan være en mand og passe ind. Det kan være hele din bolig eller lejlighed skal være en rigtig mande hule. Det er op til dig og overveje, hvor meget du har brug for. Her kan du læse, hvad der gør din lejlighed eller dit værelse, til et rigtigt mande sted.

Hurtigt oppe med elevator

Det skal være nemt og praktisk – ingen ligegyldige besværligheder

Når man er mand, gider man ikke bruge tid på små detaljer. Man vil ikke have rigtige blomster stående, så man skal huske at vande dem flere gange om ugen. Man vil ikke have glas eller bestik, som ikke kan komme i opvasken, fordi det er ”specielt” og ”flot”. Man vil have ting der er praktisk. Ting der gør hverdagen så nem som mulig.

Det gælder også det at komme op til din lejlighed. For det er da besværligt med de mange trin du skal op ad, når du skal med trappen op til lejligheden. Det er hårdt, det er besværligt og det er bare ikke sjovt. Derfor har enhver rigtig mand brug for en elevator til lejligheden. Gør livet nemmere med en elevator, så du kan blive ved med at være en halv-doven mand, der elsker de simple ting.

Det er bestemt heller ikke umuligt at få en elevator til din lejlighed, selvom du måske aldrig har overvejet det før. Du kan få flere tips til hvorfor du skal montere en elevator. Når først ideen er poppet op, er det bare med at få lov.

Bar stemning derhjemme

Det skal være den rigtige stemning

Enhver mand kender den helt rigtige mandestemning. Det kan være på den lokale bar eller på fodboldbanen. Der er mange ting som mænd elsker. Alle de her ting, kan man altså godt tage med hjem. Du kan lave egen lille minibar derhjemme, måske i hjørnet af stuen eller køkkenet. Det giver i hvert fald en god stemning for en mand.

Du kan have masser af billeder fra fodbold eller anden sport eller interesse som dig og dine mande venner kan lide. Du kan desuden købe en stor sofa, med plads til alle kammeraterne, som lige passer perfekt til mandestilen. Den kunne være rød, blå eller bare sort, hvis du kan lide det simple. Så det er bare med at tage dine typiske mande interesser med hjem, så det får det får den rigtige mandestemning.