Farsdag kommer kun én gang om året, så når den endelig er her, gælder det om at fejre sin far med manér. Uden din far var der ingen dig, så det skal han da selvfølgelig takkes for. Men det kan være svært at finde den rette gave til ham; især hvis han intet ønsker sig. Men heldigvis er der hjælp at hente.

Far med datter på ryggen

Hvad kan din far lide?

Den bedste farsdag gave er en gave, der viser, at du kender ham. En far er jo ikke kun en far, han er også en mand med hobbyer, et arbejde og venner. Hvad tilbringer han sin fritid med? Måske elsker han at fiske, måske går han mange ture, måske brænder han for madlavning, eller måske er han vild med at tilbringe tid i sin have. Uanset hvad hans fritidsinteresser er, kan du garanteret købe ham noget behjælpeligt udstyr, der passer til. Har en ikke en hobby, kan du opfodre ham til at finde en ved at købe noget udstyr til en aktivitet, som du tror, han vil kunne lide.

Giv ham en oplevelse

Hvis han har absolut alt til sine fritidsinteresser, er det måske ikke en ting, som du skal give ham. Han vil garanteret blive rigtig glad, hvis du så valgte at vise interesse for det, som han elsker at tilbringe sin tid med. Hvis han fisker, kan I tage på fisketur sammen, hvis han elsker gå ture, kan I gå flere ture sammen, hvis han elsker madlavning, kan I lave mad sammen, eller hvis han går op i sin have, kan I tage en dag i haven sammen, hvor du kan hjælpe ham med nogle af de opgaver, som er ved at være lidt hårde ved hans krop. Det allerbedste, du kan give din far, er din tid; tid til oplevelser, som hen af vejen vil live til gode minder.

Far og datter i telt

Den dejlige far 

En god far er en far, der er der for sine børn, som elsker dem, og som er villig til at ofre noget af sig selv for sine børns skyld. Han er interesseret i dit liv, i dine følelser, og han kan optræde både som autoritet, rådgiver og ven. Hvis det lyder som din far, fortjener han alt i verden. Gør hans dag til noget specielt ved at vise ham, at du elsker ham. Det kan være noget symbolsk i form af en ting eller en oplevelse, som I kan dele.