Med små justeringer kan du spare penge i hverdagen, faktisk også næsten uden at det kan mærkes. Du kan for eksempel starte med at gennemgå dine abonnementer. Hvor mange har du? Hvor mange af dem bruger du? Og hvilke kan du undvære? Det er alle typer af abonnementer fra fitness til streamingtjenester. Du kan jo altid købe aktivere dem igen, hvis du alligevel ikke kan undvære dem, men i pausen har du i hvert fald sparet de penge. Tjek samtidig om der er andre ting på din betalingsservice, som du ikke får noget ud af, og dermed ikke behøver at betale til.

Penge

Gør det til en sport at tømme skabene

I køkkenskabene kan der gemme sig mange spiselige ting. Ofte gemmer de sig så længe, at de går over dato, inden du opdager dem. Derfor er det en god ide at gå skabene igennem med jævne mellemrum og beslutte at spise det op, inden der købes nyt. Der kan hurtigt gemme sig mad til en uge eller mere, hvis man blot er kreativ, men det er trods alt bedre end at smide det ud og bruge penge på noget nyt. På nettet kan du finde mange flere små sparetips.

Brug dine ting op, inden du køber nyt

Et andet godt tip til at spare penge er at bruge sine ting op, inden man køber nye. Det lyder måske ganske banalt, men det er faktisk ret effektivt, når man først har gjort det til en vane. Har du for eksempel to gode vinterjakker, så behøver du jo ikke en tredje, bare fordi den er pæn eller på tilbud. Og vil du gerne have en ny og smart kaffemaskine, så brug den gamle op først eller sælg den videre til andre, som kan blive glade for den.

Flere penge

Spar penge når du handler

Der er også penge at spare, når du handler. Hvis du køber varer, der nærmer sig udløbsdatoen, så er de ofte sat meget ned i pris. Der er også mange nedsatte madvarer at finde blandt butikkernes spotvarer. Derudover så er der de ugentlige tilbud, som butikkerne har. Du kan spare meget i det lange løb, ved at købe nedsatte varer i butikkerne. Der er også flere og flere too good to go muligheder, så hvis blot du er vågen og ser godt efter, så behøver madbudgettet ikke at være så stort igen, mens jeres madudvalg fortsat er stort og spændende.