Hvis du skal på tur med gutterne, så har du sikkert planer om at pakke diverse sager med. Uanset om det er en enkel fisketur en lørdag eftermiddag eller en uges lang ferie med gutterne i Sunny Beach, så er du selvfølgelig nødt til at pakke dine ting på en sikker måde, så det ikke går i stykker på vejen derhen. Derfor får du i denne artikel tips til, hvad du kan pakke, og hvordan du kan pakke det ordentligt til din mandetur.

 

Hvad skal du pakke til din mandetur?

Et godt udgangspunkt er selvfølgelig tøj; underbukser, t-shirts, bluser, bukser og evt. ekstra overtøj. Derudover er toiletsager også altid godt at have med. Toiletsager inkluderer tandbørste, tandpasta, deodorant, creme, parfume og voks, hvis du bruger dette. Hvis jeres mandetur ikke inkluderer overnatning, kan du selvfølgelig bare springe dette punkt over. Hvis du og gutterne desuden godt kan lide en øl i ny og næ (eller oftere), så er et par 6-packs også god at smutte med ned i kufferten. Igen, hvis turen er en flere-dages ting, er det ikke nødvendigt at pakke dette, da I jo bare kan tage ud og drikke nogle øl på en bar eller et værtshus i stedet for.

 

Hvordan pakker du dine ting bedst muligt?

Når du har fundet ud af hvad du skal pakke, gælder det for det første om at pakke så optimalt som muligt, så alle dine ting ikke ligger og ruller rundt i kufferten eller tasken. Når du har sørget for dette, kan du pakke dine værdigenstande ind i mellem al dit tøj. Hvis du gerne vil sikre, at dine ting ikke går i stykker, kan du investere i emballage, så dine værdigenstande er ekstra godt pakket ind. Du kan se mere på Albe Emballage og vurdere, hvad for noget emballage, som passer bedst til dig og dine behov.

 

Hvad skal I lave?

Det kan være I allerede har planlagt jeres tur, men hvis I ikke har fundet ud af det, så gælder det om at lægge en plan, som I kommer til at få en masse ud af. Om det er seværdigheder eller byture er jo helt op til jer. Det kan være det er ren afslapning også, men det kommer jo an på planen og lokationen oftest. Med alt det sagt, så rigtig god tur!