Kan du og gutterne mærke hvordan det sitrer i kroppen efter at komme på en herretur, der stikker lidt vildere end de forrige, så kan det være at det nu er tid til at give sig i kast med en tur sammen til USA, nu hvor det er blevet lidt mere sikkert at kunne rejse rundt i verdenen igen.

Når du skal rejse over Atlanten til USA, skal du huske et ESTA eller et visum

I alt for mange måneder har vi måtte sidde standby de sidste par år og vente på at det atter kunne blive muligt at rejse på kryds og tværs af grænserne og på samme tid har de gode gamle herreture uden påhæng og børn været svære at få til at kunne lade sig gøre. Det kan derfor sagtens tænkes at det, nu hvor det hele endelig er ved at ligne det gamle igen er på sin plads, er på sin høje tid at der gøres lidt ekstra ud af en god og hyggelig herretur og hvorfor dog ikke give den én over puklen og rejse over Atlanten sammen næste gang.

Står du for at arrangere den næste hyggelige herretur, er det dog nødvendigt at få de andre mænd med i forberedelserne fordi der jo er lidt andre regler med en rejse til USA som til Sverige. Start med at læs mere om esta og læs mere om visum her, så du får en idé om hvad det bl.a. kan være af praktiske ting der normalt ikke kendes til når vi smutter over Danmarks nærmeste grænser.

I nogle tilfælde vil et ESTA ikke være en mulighed

Det er vigtigt at du er opmærksom på, at selvom I vil rejse afsted i en gruppe og bestille alle billetter på samme tid, så er det nødvendigt at alle og én får ansøgt om et ESTA. Man kan altså ikke deles om den elektroniske rejsetilladelse eller visum.

Heldigvis foregår ansøgningen elektronisk, så selv om at det er dig der skal stå for forberedelserne og her må skuffe de andre med også at skulle deltage lidt alligevel, så kan de i det mindste slipper for at skulle forbi den amerikanske ambassade, så længe der er tale om en lille herretur.

Der er dog i visse tilfælde brug for at ansøge om et visum i stedet for et ESTA og det er bl.a. hvis man som tidligere udsendt kommer til at berøre de undtagelser for mulighed for at få et ESTA som dansk statsborger og f.eks. vil have opholdt sig i Iran eller lign.