Er der noget der lyder federe end en decideret drengerøvstur ud i verden? En tur hvor I har mulighed for at slå jer løs, feste, slappe af og bare have det sjovt. Den ideelle rejse skabes med dine mandlige bekendtskaber, på en rejse hvor I selv bestemmer tempoet og programmet og hvor der udelukkende indlægges aktiviteter for mænd. Læs mere om dette nedenfor.  

Herrer

Sådan bliver I nemt enige 

Når snakken om en rejse sammen kommer på tale, er der en hel del ting man skal være enige om inden man bestiller og tager afsted. Hvis I generelt er enige om tingene, er det ikke sikkert at det er så svært at planlægge og blive enige, men det kan være en god idé at afstemme forinden hvor I vil hen, om det skal være en sommer- eller vintertur, hvor lang rejsen skal være, hvad I skal lave på turen osv. I kan evt. gøre det at i opstiller muligheder alt efter hvad folk ønsker og herfra stemmer om det. På denne måde føler alle at de bliver hørt og anerkendt i deres ønsker. Det kan også være en god måde at indlægge aktiviteter, så man laver andet end at feste og drikke på turen, men også er lidt kulturelle og får en følelse af at komme hjem med noget andet end natklubber i hukommelsen. 

Bjerg

Skab minder sammen som venner  

En rejse er den af de bedste måder at skabe minder sammen som venner. En ægte mandetur, vil give anledning til mange minder og snakke fremadrettet om det I har oplevet sammen. For at føle at rejsen bliver optimal, bør du inden rejsen tjekke op på om du har det rigtige rejseudstyr. Det kan fx være at du skal have indkøbt en ny kuffert, rygsæk eller andet. Minderne bliver bedst hvis rejsen er god. Rejsen er bedst når der er styr på detaljerne og her er rejseudstyret en væsentlig del. Her kan det ligeledes være en god idé at medbringe et godt kamera, så du har de bedste forudsætninger for at tage gode feriebilleder, der foreviger minderne I har skabt sammen på rejsen.