Vil du gerne spice dit sexliv op? Så er du kommet til det rette sted. I denne artikel får du tips og tricks til, hvordan du kan blive bedre i soveværelset.

  1. Forspillet starter længe før selve akten

Hvis der er lidt dødt på sengefronten for tiden, er der mange ting du kan gøre for at spice det op. En ting du kan starte med, hvis du gerne vil gøre din partner vild i varmen, er at sende en sød besked allerede fra morgenstunden. Dette kan omhandle alt fra hvor godt du synes din partner ser ud, til de ting du vil gøre ved vedkommende, når I begge to er hjemme igen. Som bekendt skal der ofte lidt længere tid til, at kvinden er helt klar, og hvis I kan holde en god sexting-session i gang fra I tager afsted, til I kommer hjem, er der ingen tvivl om, at det nok skal gå den rette vej.

  1. Prøv en penisforlænger

Det kan være, dig og din partner allerede har et godt sexliv, men måske ikke eksperimenterer så meget. Hvis du godt vil prøve noget nyt, kan du forsøge dig med at købe sexlegetøj, som kan gøre det lidt mere spændende i soveværelset. Dette kan både være en vibrator, dildo eller en penisforlænger. En penisforlænger er ikke (nødvendigvis) et værktøj, som strækker din penis ud til maksimal længde. Dette kan også være en creme, du smører på eller en strap-on du putter på ud over din penis. Du kan købe en penisforlænger her.

  1. Sørg for at din partner ikke skal tænke på noget, når hun kommer hjem

Der er ikke noget der dræber en sexlyst lige så meget som at have en million ting, man skal lave, når man kommer hjem fra arbejde. Så hvis dig og din partner bor sammen, og du er hjemme først, kan du gå en runde og tage de værste ting. Måske har din partner nævnt, at hun skal støvsuge og vaske tøj, når hun kommer hjem – så kan du smide tøjet i vaskemaskinen, hurtigt svinge støvsugeren og evt. tænde en masse stearinlys og sæt en romantisk playliste på, mens du går i gang med at lave mad. Det vil hun 100% sætte stor pris på. Så er de trælse ting ad vejen, og I kan gå ind i soveværelset og hygge jer efterfølgende.

Rigtig god fornøjelse!