Drømmer du om at skabe et stemningsfuldt soveværelse? Den maskuline stil bliver mere og mere populær både blandt kvinder og mænd.

Den maskuline stil startede hos mænd, der havde interesse for boligindretning. Boligindretning har i mange år mest været en kvinde-ting, men flere og flere mænd får interesse for det.

Det er en helt speciel glæde ved at indrette sit hjem, så det passer til ens personlige stil. Bor man i et hjem, hvor man kan se sig selv bo resten af livet, bliver man bare mere lykkelig.

Er du mand og er du interesseret i indretning, kan du nemt udtrykke din maskuline identitet gennem din indretning.

Hvad end du er mand eller kvinde, kan den maskuline stil være den perfekte indretningsstil for dig. Stilen er perfekt til at skabe et køligt, minimalistisk udtryk, samtidig med at skabe et stemningsfuldt udtryk.

Du får her nogle gode råd til at indrette et maskulint soveværelse.

Kan sengetæpper være maskuline?

Den maskuline stil er især præget af enkelthed. Sørg for at få skabt nogle rene linjer, der giver indretningen en helt speciel ro. Vælg en seng, der er enkel i sit udtryk.

En måde at skabe rene linjer på er et sengetæppe. Et sengetæppe kan sagtens være råt og maskulint. De fleste forbinder måske sengetæpper med den romantiske og feminine stil, men sådan behøver det ikke at være.

Sengetæpper fra Hay kan være med til at skabe den helt rigtige enkle, maskuline stil. Hay sengetæpper er både enkle og moderne, og vil derfor holde i mange år.

For at skabe den helt rigtige maskuline stil, skal du finde et sengetæppe i en mørk, afdæmpet farve. Det kunne f.eks. være mørkegrå eller mørk grågrøn. Sørg for at farven matcher med resten af soveværelset.

Rå murstensvægge

Vil du have den ultimative maskuline stil ind i dit soveværelse, kan du overveje at få lavet en rå murstensvæg i soveværelset. Væggen vil give en helt særlig stemning til soveværelset.

Den rå murstensvæg bliver ofte forbundet med rå og stilsikre New Yorker lejligheder. Savner du en mere rå og maskulin stemning i soveværelset, er en murstensvæg en fantastisk mulighed.

Hvis du er usikker på, om der er mursten under tapetet i dit soveværelse, kan du sagtens få en flot murstensvæg alligevel. Du kan finde forskellige guides på nettet til, hvordan du kan lave væggen selv.

maskulin indretning

Mørke toner på væggene

Det maskuline look er præget af mørke og afdæmpede farver. Maskulin indretning er dog ikke nødvendigvis det samme som at male alle vægge sorte.

Den maskuline stil er rå og enkel på en afdæmpet måde. Du kan derfor nemt gøre stilen til din egen. For at skabe et mere stemningsfuldt soveværelse, kan du med fordel male en enkelt væg.

Virker det som et stort skridt at male en væg i en mørk farve, er det nemmere at starte i det små. Start gerne med en smart mosgrøn eller petroleumsblå. Er blå eller grøn for vildt for dig, kan du også starte med mørkegrå.