Få indblik i whiskyens mange nuancer, smage og farver med en whiskysmagning som forkælelse til dig selv, en eksklusiv herreaften ved vennerne eller som et gavekort til en, du holder af.

 

Whiskyen har gennem mange år haft sin højborg i de skotske og irske whiskyregioner og siden langt tilbage har både fremstilling og indtagelse af whiskyen foregået primært inden for skotske og irske grænser. Men fortvivl ej. Har du en whiskyentusiast gemt i maven, eller kender du en, der har, kan du forsøde deres eller din egen tilværelse med den ultimative whiskyoplevelse uden at drage den lange vej til Storbritannien. Danmark rummer et stort udvalg af barer, der udbyder whiskysmagning, hvor end i landet du befinder dig. Deres entusiastiske whiskyeksperter vil guide dig gennem en aften i whiskyens navn, hvor du får lov at nyde godt af de mange typer whisky, der findes.

Du vil blive introduceret for processen bag fremstillingen, og ikke mindst få indsigt i whiskyens historie, fra da den i tidernes morgen startede i Kina, til den senere blev folkeeje i Skotland og Irland, og frem til den dag, den blev en eksklusiv delikatesse i Danmark. Efter whiskyen har fundet sin vej til danskernes hjerter, har den længe været folkekær i landet til diverse festligheder og lejligheder. Dog er der stor variation af whiskyer, hvad angår både type og smag. Til en whiskysmagning kan du finde ud af, hvilken whisky der passer til lige netop dig. Hvad end du er til Irish coffee eller en whisky on the rocks, vil du blive introduceret for whiskyer, der egner sig bedst til netop dine behov. Med et gavekort til en whiskysmagning guider vi dig gennem whiskyens verden, og lader dig blive klogere på alt, hvad den eksklusive alkohol indebærer.

Er du ikke til whiskey men mere til gin kan det varmt anbefales at afprøve denne Martini Espresso fra den danske Ginbutik. Så får du en ægte energiboostende gin op kaffesmagsoplevelse du sent vil glemme.