Mange mænd kan godt lide at lave mandecamps, når de er til diverse festivaler. Hvad end det er til Roskilde Festival eller andet. Når man er afsted med gutterne, er det også sjovere at gå all in. Og når man nu kun er gutterne, går der ikke længe, før der kommer et mandetema over campen. Når man skal sætte hvilken som helst camp op, er der naturligvis en hel del ting, man har brug for. Ligeledes når man vil have en mandecamp. Der skal jo både være kolde øl og ordentlige siddepladser.

Gode festivalstole er vigtigere, end mange tror

Når man er til en festival som Roskilde, bruger man en del tid i sin camp. Derfor er det naturligvis vigtigt, at man har noget ordentligt at sidde på. Et par mælkekasser eller gamle taburetter gør altså ikke oplevelsen bedre. Se flere gode bud på festivalstole her. Selvom man ofte er til forskellige koncerter, skal man da også have det godt i campen. Det er trods alt her, man sidder ned og slapper af. Og sidder man ubehageligt, forsvinder humøret langsomt. Er man tilpas, er hele oplevelsen bare bedre.

Når man er til festivaler, bliver der ofte drukket en hel del øl. Men øl er altså ikke det samme, når de er halvt lunkende. Derfor skal man da også bruge en form for nedkøler.  Når det kommer til den slags, er der et hav af muligheder. Hvilket kun er godt, vil man gerne investere i noget. Mange vælger noget à la kølebokse, da man bare kan have disse stående i sin camp.

festival_stol

De er ikke super fancy, men de gør til gengæld jobbet. Samtidig er det nok også godt med noget simpelt, da man ikke ligefrem spenderer tiden i sober tilstand, når man er til festival. Man skal jo nødig komme til at ødelægge sin nedkøler i en brandert. Så er man nok ikke den mest populære mand i sin camp.

Husk også de kedelige ting til festivalen

Når man skal til festival, har man det med at fokusere på alle de fede ting. For det handler jo om at lave den fedeste mandecamp. Men der er altså også nogle essentielle ting, man har brug for. Eksempelvis telt, luftmadras, tøj og alt alt det andet kedelige. Står man pludselig uden rent tøj, er det altså ikke så rart. Hverken for sig selv, eller dem, man deler camp med.

Ofte afholdes festivaler om sommeren. Derfor kan man med fordel medbringe solcreme. Så er man da sikker på, at man ikke bliver forbrændt. Det er lidt ærgerligt, er man i konstant smerte til en festival. Blandt unge mennesker, sker der ofte ting og sager som tingene udvikler sig.
Derfor råder mange til, at man medbringer prævention. Bare for en sikkerheds skyld. Til dem, der har svært ved at falde i søvn, er ørepropper bestemt også et must. For de kan altså hjælpe en hel del. Selv når musikken ikke spiller, larmer folk stadig. Størstedelen af deltagerne befinder sig trods alt i en konstant beruset tilstand.

 

festival_musik