Vi mænd har meget værktøj og udstyr. Det er nødvendigt for at vi kan bygge og for at udbedre skader. I det hele taget er vi afhængige af værktøj fra vi satte denne første sten fast på en gren og lavede en hammer. Sidenhen er værktøjet steget i kompleksitet. Denne kompleksitet betyder at produktionen af udstyret bliver mere og mere vigtig. For der skal ikke gå meget galt før at eksempelvis saven ikke laver helt lige snit eller laser sørger for at lave en streg som er helt i vater.

For at udstyret er i orden bruger man typisk indbygget måleudstyr som sørger for at de predefinerede normer overholdes. Disse normer giver udtryk for hvor meget tolerance som man vil acceptere. Denne tolerance svinger fra produkt til produkt og branche til branche.

kalibrering

Kalibreringsudstyr sikrer en korrekt måling

Når man foretager kalibrering af udstyr indebærer det at man tager en mere præcis måleenhed og sørger for at det udstyr man måler, måler korrekt. Derfor er det vitalt at man kun bruger måleudstyr som er i orden , som det der kan købes fra : Buhl-bonsoe.dk.

For anvender man kalibreringsudstyr som ikke måler korrekt risikerer man at man indstiller alt sit måleudstyr forkert og så vil alle producerede enheder være fejlproduceret.

Så investeringen i kvalitets måleudstyr tjener sig oftest hjem for på den måde sikrer man at måleenhederne fungerer korrekt dermed sikrer man at kvaliteten og tolerancerne i produktenen overholdes, hvilket nedbringer antallet af kasserede varer og endnu vigtigere det nedbringer antallet af kunde reklamationer som i værste fald kan risikere at koste en kunder.