Husk de statiske beregninger før du går i gang med gør-det-selv projektet, da det er helt afgørende, at der er styr på de statiske beregninger. Ved ethvert byggeri med bærende elementer, er det nemlig de statiske beregninger, der sikrer at de bærende elementer er stærke nok, og vil holde til belastningen i bygningskonstruktionen.

 

Da de statiske beregninger er meget svære og komplicerede, og dertil har så afgørende betydning for dit gør-det-selv projekt, er det mange gange den bedste løsning, at få professionel hjælp til dine statiske beregninger af en professionel fagperson. Det bedste valg af fagperson er en konstruktionsingeniør, der har den størst mulige ekspertise.

 

Med en konstruktionsingeniør får du således de fornødne kompetencer, der vil sikre dig og dit gør-det-selv projekt, og at du ender med et godt resultat. Derfor bør du overveje en professionel konstruktionsingeniør, når du skal have lavet statiske beregninger på gør-det-selv projektet.

 

Klik her og se nærmere på dine muligheder hos Calceku, der tilbyder stor ekspertise og faglighed, og som kan klare alle dine statiske beregninger på gør-det-selv projektet, så du ender med at få et sikkert og holdbart resultat på dit gør-det-selv projekt.