Nogle gange kan man i en vennegruppe godt ende med at have nogle lidt faste rytmer. Over tid har man fået vaner i forhold til hvordan man hænger ud sammen, hvilket godt kan ende med at føles lidt kedeligt og trivielt. Hvis du synes du har det problem med dine venner, så kommer her nogle forslag til andre aktiviteter I kan tage op næsten gang I skal være sammen.

Lav maden sammen

Hvis I i din vennegruppe ofte tager ud og spise eller bestiller take away, så kan noget så simpelt som at aftale at lave maden sammen, faktisk ændre dynamikken og samtalerne en del. Det kan virke meget forfriskende at lave noget med sine hænder imens man snakker, det gør noget ved de emner der måske kommer op og vende. Hvilket kan føre til at du lærer dine venner endnu bedre at kende.

venner

Ved at lave aftenens menu sammen, så bliver det I skal spise også til en aktivitet og du skal derfor ikke finde på lige så meget I skal lave i løbet af aftenen. Derudover er det ofte også billigere at lave maden selv, i forhold til at bestille mad eller spise på restaurant.

Spil brætspil

Uanset om I allerede er vant til at spille spil sammen, om det så er brætspil eller Playstation, så kan det være sjovt at dedikerer en hel aften til at spille. Det får gang i konkurrenceånden og gør at alle er fokuseret på denne samme ting. Du kunne eventuel vælge et spil der samtidig skubber jer lidt ud af jeres komfortzone, så alle er lidt på glatis. Her kunne Hint rød være et rigtig godt bud på et spil der netop gør dette. I dette spil kan du både ende med at skulle mime, tegne eller synge. Så kommer der sikkert også lejlighed til et godt grin en gang imellem. Det smarte ved Hint er at man kun skal være to hold og det gør ikke så meget om man er et ulige antal. Derfor er det et nemt spil at tage frem for holdene er nemme at gøre lige, så ingen har en særlig fordel.

 

Man kan også gøre temaet endnu mere specifikt og lave en poker aftenen, med smoking, lækre drinks og hvad der ellers hører sig til.

Prøv en ny aktivitet

Nogle gange kan det også være fedt at komme ud og røre sig. Så hvorfor ikke vælge at starte drengeaftenen ud med at lave noget aktivt sammen. Skal I virkelig udfordre jer selv, så vælg noget som I ikke har prøvet før. Det kunne for eksempel være at tage ud og klatre eller en tur i kajak. Men hvis det bare skal være lidt nemt, så spil en omgang fodbold.