Mange tror at ordblindhed er forbeholdt klasselokalet og læringsoplever men sådan forholder det sig ikke for den moderne mand med ordblindhed. For selvom at teknologien har gjort det muligt for ham at lære at læse på trods af sine udfordringer og begå sig i samfundet så medfører ordblindhed en række sociale begrænsninger som mange ikke tænker over. Indtil at subreader kom på markedet var biografen også kun forbeholdt de flydende talende ordblinde eller dem som kun ville se danske film.

Biografen var tidligere no-go for ordblinde

subreader biograf

Mange ordblinde har kæmpet de sidste mange mange år med ikke at kunne tage i biografen. For selvom de fleste har lært at genkende ord og på den måde fungerer i dagligdagen så er det meget mere vanskeligt at gå i biografen hvor der kun er kort tid til at læse underteksterne. Derved ender det med at den ordblinde kæmper mere for at få at læse underteksterne end at nyde filmen hvilket ikke er optimalt. Denne udfordring har betydet at mange ordblinde mænd helt fravælger biografen med drengene for at undgå dette scenarie. Det var i hvert fald før subreader.

Subreader hjælper ordblinde med at læse i biografen

Hvis biografen har et samarbejde med Subreader er det nu muligt for den ordblinde at få læst underteksterne op on the fly. Det betyder at den ordblinde i ro og mag kan nyde biografoplevelsen med vennerne og samtidig få fyldt udbytte og samtalerne i en film. Det gør at mange mænd nu igen kan nyde en aften med drengene i biografen uden at føle de er udenfor fordi de ikke kan nå at læse underteksterne. Den eneste udfordring er at nu forsvinder undskyldningen overfor kæresten med at man ikke kan læse undertekster når hun vil se en franks kærlighedsfilm.

Subreader kan bruges alle steder

Subreader Home kan ikke kun bruges i biografen. Du kan også bruge det i forbindelse med HBO og Netflix samt Viaplay. Så du kan også nyde en TV aften med drengene eller en film aften uden at gå glip af noget. Prisen er marginal og koster ikke mere end 2 frokostpizzaer om måneden og hvem kan ikke spare dem for at kunne komme til at få den fulde tv og biograf oplevelse igen. Bedste af det , første måned er gratis at afprøve det i. Så hvad venter du på.