Har du og dine bedste venner længe gået og drømt om en rigtig herretur til en ny og spændende destination? Måske har I brug for inspiration til, hvordan en sådan tur kan planlægges, og hvilke ting I skal se eller opleve?

Mandetur

Hvis det er tilfældet, er I ikke langt fra at få ny inspiration og nye ideer. Herunder kan du nemlig læse mere om, hvorledes en rejser for mænd kan planlægges, og hvilke elementer der kan inkorporeres på en sådan rejse. Inspirationen har vi hentet fra en dansk rejseside.

Valg af destination – Hvad vil I se og opleve på jeres rejse?

Når I skal vælge en destination til jeres herretur, bør I forinden kort forventningsafstemme om, hvordan jeres rejse skal forløbe, og hvilke oplevelser I gerne vil have med hjem i bagagen igen. Måske har I altid haft drømmen om at samle vennerne til en fantastisk skiferie under køligere himmelstrøg med rig mulighed for hygge og afslapning på en afterski-bar?

Mandetur

Hvis vejrudsigten hellere skal love varme dage, kunne en tur til de sydlige himmelstrøg klart anbefales. I øjeblikket er det for eksempel blevet enormt populært at tage til lande som for eksempel Marokko eller Dubai for at prøve deres fede ørken-ATV’er af.

Rejser for mænd besidder en balance mellem afslapning og fede oplevelser

Når en herretur skal planlægges, er det vigtigt at holde en god balance mellem de fede og livsbekræftende oplevelser og de gode stunder med masser af afslapning. Vi tror på, at rejser for mænd helst skal ligge i spændet mellem disse to komponenter. Dermed ikke sagt, at man ikke kan planlægge oplevelser, der også har sin portion afslapning over sig. Disse to elementer kan naturligvis altid kombineres.

For eksempel er der de seneste år skudt en masse selvstændige ølbryggerier op og vundet stor succes med dette. Der findes i dag en masse nye spændende smage, når det kommer til øl, og det er blevet nemmere tilgængeligt for forbrugerne at komme og smage på varerne.

Har du og dine venner derfor bare en smule smag for øl og dens mange ansigter, kan en rundtur og efterfølgende smagsprøver på en af de mange lokale bryggerier med garanti anbefales.

Hvad er formålet med herreturen?

Et andet vigtigt spørgsmål er naturligvis, med hvilket formål I tager ud på denne herretur. Er det for at blive rystet bedre sammen som gruppe? Hvis dette er tilfældet, er oplevelser hvori der indgår forskellige opgaver, der kræver samarbejde og god holdsport klart at foretrække.

Uanset hvilken destination I vælger, er vi sikre på, at der tilbydes et væld af aktiviteter, der vil imødekomme jeres ønsker.