Vi er mange danskere som venter i spænding på at se kampene fra verdens bedste fodboldliga, Premier League, og det er der god grund til i år. Programmet er nemlig fyldt med spændende kampe mellem de største hold i Premier League helt frem til midten af november, hvor man bagefter kan begynde at glæde sig til VM i Qatar. Hvorfor ikke invitere gutterne med på en herretur og fodboldrejse, som I aldrig vil glemme?

I Premier League – også kaldt verdens bedste fodboldliga, kan man se frem til kampe mellem Liverpool, Arsenal, Tottenham, Manchester United og Chelsea, og deres forskellige stjernespækkede holdsammensætninger. Sæsonen lover på fantastiske kampe og spændende målforsøg, men selvfølgelig følger der også entusiastiske fans og fællesskab på tværs af landegrænser, og det er helt bestemt noget, som er værd at se frem til som fodboldfan.

Det gælder især, hvis du ønsker at opleve kampene live. Der findes nemlig et væld af fodboldrejser, hvor du kan komme helt tæt på grønsværen, og opleve den engelske fodboldkultur på egen krop. En fodboldrejse kan være en af de største oplevelser som fodboldfan, og det er derfor værd at følge med i programmet, så du kan komme afsted til de største kampe i denne sæson.

Programmet er fyldt med kampe helt indtil november

Premier League sæsonen er spækket med store kampe mellem talentfulde og verdenskendte hold, som lover action og fællesskab i verdensklasse. Sæsonen i år er faktisk også helt speciel, fordi VM i Qatar allerede spilles i november og december, og derfor vil der faktisk kun være én enkelt landsholdspause inden sæsonens sidste kamp i Premier League. De første kampe spilles allerede d. 5 august, og de sidste spilles d. 13 november, så der er et væld af kampe forude, som du kan tage med og opleve.

Manchester United går i totterne på Liverpool

En af de helt store kampe, som rigtig mange ser frem til, er mellem Manchester United og Liverpool. Kampen fløjtes i gang d. 22 august i Manchester, og her kan du altså opleve to tophold gå i totterne på hinanden. Det spændende ved denne kamp er selvfølgelig, at Christian Eriksen måske kan spottes, eftersom han i juli blev præsenteret som Uniteds nye spiller.

Manchester United har vundet et væld af Premier League titler, og derfor er der garanteret spænding, når de møder Liverpool, som er en klub, der heller ikke er blege for at tage trofæer, og som også har en del år på bagen. Deres fans er entusiastiske og klar til at sætte gang i de vildeste fester, så derfor er det med garanti værd at gå med på pub efter kampen.

Oplev Liverpool mod Arsenal på Londons tribuner

I London kan du igen opleve Liverpool, når de mødes med Arsenal d. 8 oktober. Arsenal er, ligesom Liverpool, et hold med en lang historie. Faktisk kommer navnet af, at holdet i 1886 blev grundlagt af ammunitionsarbejdere i Woolwich. Det er nogle hårde drenge, og de vil med garanti give Liverpool kamp til stregen.

Tager du på fodboldrejse for at se Liverpool og Arsenal på grønsværen, så har du desuden også rige muligheder for at gøre brug af Londons pulserende byliv og de mange kulturtilbud, der er at finde i den historiske europæiske storby. Du kan med fordel tage hertil på en forlænget weekend, se fantastisk fodbold og opleve kulturen, før du vender hjem til hverdagen og arbejdet, som venter mandag morgen.